Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede yeni uyeyim ama birçok kişide bu ibareyi gördüm sebebi nedir ve neden pasif hale gelir kullanıcı hesabı?
Evet. Yada şikayet edilmişse yasak geliyor bi kere yedim desite kurallarına uymama gibi mi?
kim şikayet etti kiküfür ettiğinizi mi iddia etmişler ?Evet. Yada şikayet edilmişse yasak geliyor bi kere yedim deküfür bile etmedim edemem de o ayrı konu :)
Hatırlamıyorum ki hem fikir olmayınca da şikayet oluyor sanırım polemik yazıyordu yasak geldiğinde :)kim şikayet etti kiküfür ettiğinizi mi iddia etmişler ?
Evet tartışmaya girmemek gerek. Aslında burda bi sürü insan var ve herkesin fikirleri tabiki aynı değil tabiki arada sürtüşme yaşanır ama bunu saygı çerçevesinden çıkarmamak gerek.öyle durumlarda susup kaçmak lazım
kesinlikle ama bence burda tartışmak çok gereksiz birçok insan fikir almak ya da içini dökmek için burda neye karşı çıkacaksın ki herkes farklı dediginiz gibiEvet tartışmaya girmemek gerek. Aslında burda bi sürü insan var ve herkesin fikirleri tabiki aynı değil tabiki arada sürtüşme yaşanır ama bunu saygı çerçevesinden çıkarmamak gerek.
İşte sorun da bu birbirimize kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırsak ne olur? Sonuç belli.kesinlikle ama bence burda tartışmak çok gereksiz birçok insan fikir almak ya da içini dökmek için burda neye karşı çıkacaksın ki herkes farklı dediginiz gibi
bu konuda haklisiniz. kabul ettirmek değil sadece birer seçenek sunmak önemliİşte sorun da bu birbirimize kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırsak ne olur? Sonuç belli.
Aynenbu konuda haklisiniz. kabul ettirmek değil sadece birer seçenek sunmak önemli