Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşım.ben 6 yıl önce 10 seans pasif jimnastik uygulattırmıştım.bariz incelme oldu.çok etkili.o zaman kampanyalı biyere gitmiştim.şimdi çok pahalı diye gidemiyorum.pişman olmayacaksın.ben ozaman 63 kiloydum ama 53 gibi görünüyordum.nerde oturuyorsun?
merhaba arkadaşım.ben 6 yıl önce 10 seans pasif jimnastik uygulattırmıştım.bariz incelme oldu.çok etkili.o zaman kampanyalı biyere gitmiştim.şimdi çok pahalı diye gidemiyorum.pişman olmayacaksın.ben ozaman 63 kiloydum ama 53 gibi görünüyordum.nerde oturuyorsun?
Merhaba Rukiye, İstanbul / Maltepe tarafındayım. Burada bir yer buldum seans ücreti 20 TL ve 8 seans paketi var. Her seans için 2-4cm garantisi veriyorlar. Kilom çok ama benim 90 lı kilolardayım Kavitasyon+pasif jimnastik olduğunu belirttiler. Gidicem sanırım her seans için 4 cm olsun diye bir beklentim yok 1cm olsa bile ortalama 10 cm etse çok fark. Senin önerebileceğin yer var mı ??
canım 20 tl gayet iyi.ben bahçelievlerdeyim.iki gün önce özel bir hastanede sordum kavitasyon+pasif jimnastik seansı 100 tl dediler.sakın bu fırsatı kaçırma.mutlaka faydasını göreceksin.keşke bende bulabilsem buralarda o fiyata.