Nişan paşama aldıgımız bohça'lıklar :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
özenli ve zevkli seçimler olmuş canım.damat bey iyi günlerde kullanır inşallah.alkisalkisalkis

Canım hayrlı olsun allah tamamına erdirsinn en güsel heyecanlı anlar bunlarr biz atlattık şmdi sıra düğünde kısmetse

6 lı pijamanın kacivertini koymuştum bende bohçaya
güzel günlerde kullansın
Mutluluklar diliyorum

hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin tatlım.her şey gönlünüzce olsun hepsi çok güzel aldıklarının ,hem kaliteli hem güzel. yalnız bi diyeceğim var bazılarının altına fiyatları da düşseydin keşke biz hazırlanacaklara biras yardım olurdu:1hug:

Canım süpersinnnnn ne zamandır böyle fikir edinebileceğim şeyler arıodum :) bizimde bi ay sonra olcak nişanımız inş. bu cumarteside istemeye geliolar cok ii oldu gördüğüm fikir edindim :) liste yapıp alıcam ama sen bunları nerden aldın cnm :/ ne kadara mal oldu ben takım elbisesini almıcam o kendi üstünü alcak ben kendi nişanlımı :)

kemer ve cüzdnı nerden aldın cnm daha cok o dikkatimi çekti hiç bilmiorum ne nerden alınır :/ o kutusunu filan onlarmı verdi senmi hazırladın cnm :/ ay yardımcı olursan minnettar kalırım valla opuyorumnanaktan

tşk ederim canım amin cümlemizin.. resimleri eklerken aklıma fiyatlarını yazmak gelmedı :) yazayım hemen ;
salon:400 + pasta :200 içeçek: biz toptan alıcaz içeçekleri fiyat daha belli degil
nişanda giyilecek abiye + takım elb.=para vermıyoruz
nişan tepsisi almadık kayınvalidem getırdı çok hoşuna gitmiş benım hoşuma gitmedi ama kırılmasın diye mecbur kullanıcaz artık =)
studyo = konuşlmadı
kuafor=konuşlmadı
bohçaları sadece bırbırımıze yapıyoruz anne baba babanne dedeye vs vs bohça yok
piarre cardin 5 li pijama takımı:260
ancelo 3 lü saten gecelik takımı :180
piarre cardin ev terligi :119
piarre cardin 2 ad. çorap:15.00
efor takım elbise : 200
balgodi gömlek:70
gravat + mendil : hatırlamıyorum
ayakkabı:90 (markasını hatırlayamadım )
braun tıraş makinesi :300
sakal & bıyık düzeltme makinası : 30
dagi iç çamaşırları : 80

kemer+cüzdan tk.:50 ( kendımız takım yaptık hazır olarak almadık )
avon (formen) tıraş jeli :16.40
avon (formen) tıraş sonrası balmı :17.50
avon (formen) deodorant :9.60
avon (formen) ikisi bir arada şampuan ve saç kremi:6.80
parfum + deodorant: 30 yada 35 di sanırım tam olarak hatırlayamadım
seccade + havlu + bohçası alınacak
takım olarak bır buyuk bırde küçük nişan sandıgı alınacak
hırka alınacak
a' dan z'ye hesaplamalarım bunlar umarım yardımcı olabilmişimdr :)

Son düzenleme:
Mutluluklar dilerim. Çok güzel bir bohça olmuş.

teşekkür ederım bohçalıkları alırken ugraşmak bana zor gelmedı de asıl süslemeler zor gelıyor aklımda hiçbirşey yok salonda da serilecegi için nasıl suslemem gerek bılmıyorum kayınvalidem gümüş tepsinin içine terlıklerımle ayakkabımı koyup ortaya kadeh bardagını koymuş içine inciler atıp tullerle falan :2:suslemiş seccade takımını falan köpüklere yapmışlar yapılanları gordumde bıraz ben nasıl yapıcam bilmıyorum xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…