22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay
23-Carters takım 6ay çok kullandık...5tl
24-Kot pantalon 5tl,süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
pantalon 3ay yazıyor ama 6.aya kadar olur.Üst 6-9aya uygun
25-Yeşil tulum 0-3ay yazıyor,geniş kalıplı,6.aya kadar olur 5tl
26-Sarı tulum 0-3ay,6.aya kadar oluyor 5tl
27-F&F tulum 0-3ay,bol kalıp 4tl
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.
Gölek kadife pantolon/ chicco eşıfman /baştaki BG tulum gömlek ne kadara olur ve nerdesin ?
Merhaba İst neresinden bunları beğendim ben ayarlama yapacağım diğer arkadaşdan da beğendiklerim oldu.En sondaki kırmızılı takım hadi ona da 5 de alayım:)
Tamam canım sen seçtiklerini ayarla,daha sonra alıcaklarının numarasını yazarsın,kırmızılı takım da 5tl olur
istanbul silivrideyim
yani elden alma imkanımız yok malesef,peki ne tutuyo aldıklarım rica etsem,süpermen üst de olsun,ptt kasrgo açık bugün hemen kargo yapar mısın
Ben hesapladım süpermen swetle 31 tutuyo,son 28 olsun,olur mu adresimi yazıyorum özelden ödeme şeklini de yazarım uyarsa sana,teş ederim
"""22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay
24-Kot pantalon 5tl,süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
pantalon 3ay yazıyor ama 6.aya kadar olur.Üst 6-9aya uygun
25-Yeşil tulum 0-3ay yazıyor,geniş kalıplı,6.aya kadar olur 5tl
26-Sarı tulum 0-3ay,6.aya kadar oluyor 5tl
27-F&F tulum 0-3ay,bol kalıp 4tl
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl"""
Canım seçtiklerin bu nodaki ürünler sanırım,sadece 24nodaki pantalon hariç değil mi?
kot pantalon hariç toplam 32tl yapıyor,28tl olur sorun değil.
Yalnız iban nosu verebiliyorum,banka kartım var,ptt hesabım da yok malesef.
Bu gün kargolama şansım ne yazık ki yok,ben çocukla çıkamıyorum,pazartesi günü eşimden göndertebilirim.
canım hayır ben hepsini ekledim resimlerini önceki sayfaya bak onları istiyorum,bunalrı değil....2tane beyaz ve kremli desenli kafife tulumlar,3 lü carter takım asker,yeşil sweet,süperman sweet,sondaki kırmızılı takım....aslan figürlüyü de isterim ama sanki alt küçük gibi benim oğlan 4 aylık ama uzun,nedersin?Kadife 2 allt vardı bir de.
Pardon canım ben yanlış anlamışım:)
6-Kadife tulum 9-12ay 7tl
17-Beyaz kadife tulum 6-9ay,kalıbı büyük 7tl
19-Kot pantalon 6ay 5tl,üst lcw 2tl (Sadece yeşil üst)
24-süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl
yine yanlışsa sen numaralarını yazıver canım,yine topluyorum farklı fiyat çıkıyor:)) bunlarla toplam 29tl çıkıyor,31çıkmıyor
Aslan figürlü takımın altını ölçer yarın sana yazarım canım.Uyarsa onu da eklersin istersen.
Canım tm ölçersin yeşil swetin paltonolonu da olcak ekleyiver şimdi oldu 34 düz yaparsan olcak 30....bu şekilde hazırlarsan çok sevinirim.Yapı kredi kartın varsa numarasını bana özelden yazarsan ıbanı değil ama üzerinde yazanı sadece üstte yazanı yalnış anlama sakın arkadaki rakamları fln değil,Allah korusun verilmez arkadaki rakam biliyorsundur.Ben de atm den kartıma yatırır gibi paranı yatırayım lazımsa şimdi çıkabilirim ödemeye.Bu şekilde havale parası almıyorlar ondan dedim.
1 kanz salopet
5 uyku torbasi
11 disney cizgili tulum
16 gomlek kot
19 kot pantalon.yesil ust
20 kadife patikli altlar
23 carters takim
24 kot pantalon
Ve emekleme arkadasi tirtili istiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?