• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Paşalara Kıyafetler 6-9ay,9-12ay>>>>>

pisicik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
253
17
118
İstanbul
Elbiseler ağırlıklı 6-9aylık,biraz 9-12 ve 0-3ay bedenli kıyafetlerimiz de var,her resmin altına kaç aylık olduğu ve kullanılabileceği ayı yazdım.İsteyenlere ölçü de verebilirim.
Resimleri sayfaya büyük olarak yüklediğim için sayfanın yüklenmesi,resimlerin çıkması biraz zaman alabilir bilginize arkadaşlar;)

Bu topikte paylaşmak yasak olduğu için satışta olan kitaplarım(historical roman) ve ayrıca ekliyeceğim bayan eşyaları olucak...böylece kargodan tasarruf da edebilirsiniz.

1-Kanz marka Salopet 74cm(içindeki tişört fiyata dahil değildir),biz 1yaşa kadar kullandık. 10tl

2-Wonderkids Tulum 9-12ay,küçüldüğü için sadece iki kez giydik,üstte çok şık duran bir tulum,35tlye almıştım 15tl

3-BG Store tulum,doğumgünümüzde giydik,paşaların özel günlerinde giydirmek için harika bir tulum.Gömlek lcw,bedenleri 68-74cm(6-9ay)biz yaşımızda giydik.72-73cm e kadar giyilir.Kahverenklidir. 25tl takımı

4-Sarı civcivli kadife tulum 9-12ay 15tl,en sevdiğimiz tulumlarımızdandı:)

5-Uyku Torbası 10tl,içi ince olarak elyaf dolguludur,dış kumaşı kadife,içi beyaz benye,fermuarlıdır,omuzdan cırtcırtlı. 1 yaşa kadar olur diye tahmin ediyorum,isteyene ölçü verebilirim.Biz sadece bir kez deneme amaçlı kullandık,oğlum yüzüstü uyuduğu için kullanamadık.

6-Kadife tulum 9-12ay,yanlışlıkla aldığım kız ürünü:) 7tl düğmeleri arkadan açılıp kapanıyor,o yönden çok rahat ve sıcak tutan bir tulum.

7-Kalın tulum 1 yaş yazıyor ama 9-10.aya kadar uygun,10tl.

8-Havlu tulum 7,5tl 6-9ay

Ürünlerin devamı...

9-Chicco mavi eşofman takımı 6-9ay,15tl,üstü 1yaşa kadar oluyor

10-Disney kırmızı tulum 6-9ay 10tl,1-2kez giydik,bu tulum da çabuk küçülenlerimizden,bayrak kırmızısıdır,fotoğrafta renk tam çıkmamış.

11-Disney tulum,çizgili,3-6ay yazıyor ama 9,aya kadar rahat olur,çok güzel bir kumaşı var,esnek ve sıcak tutuyor.Çok kullandık.7,5tl

12-Disney kot pantalon 68cm,yani 9,aya kadar olur,10tl,üst satılık değil:)

13-Kaşe mont 68cm,6 ay yazıyor ama 9.aya kadar olur,isteyene ölçü veririm.10tl

14-Bordo tulum 6-9ay 7tl,kumaşında biraz pamuklanma var,önündeki desen kendinden eskitilmiş görüntüde.

15-Aslanlı tulum 6-9ay 7tl

16-Gömlek ve kadife pantalon takım halinde 10tl,6-9ay,pantalonun renginde birşey yok,fotodan öyle çıkmış :(

17-Beyaz kadife tulum 6-9ay,kalıbı büyük 7tl

18-Şalvar pantalon 6ay ,5tl

19-Kot pantalon 6ay 5tl,üst lcw 2tl

20-Kadife patikli alt ikisi 6tl ,3-6ay yazıyor ama 6-9aya daha uygun,biri hiç giyilmedi.

21-Lcw takım 3-6ay 5tl

22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay

23-Carters takım 6ay çok kullandık...5tl

24-Kot pantalon 5tl,süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
pantalon 3ay yazıyor ama 6.aya kadar olur.Üst 6-9aya uygun

25-Yeşil tulum 0-3ay yazıyor,geniş kalıplı,6.aya kadar olur 5tl

26-Sarı tulum 0-3ay,6.aya kadar oluyor 5tl

27-F&F tulum 0-3ay,bol kalıp 4tl

28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.

Emekleme arkadaşı tırtılımız da satılık,son fiyat 25tl
kuyruk kısmında resimde de gördüğünüz gibi su lekesi var,silip çıkıp çıkmadığını yazıcam,onun dışında herşeyi sağlam ve çaılışır durumda,pilsiz gönderilecektir.

Gölek kadife pantolon/ chicco eşıfman /baştaki BG tulum gömlek ne kadara olur ve nerdesin ?

22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay

28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.

Merhaba İst neresinden bunları beğendim ben ayarlama yapacağım diğer arkadaşdan da beğendiklerim oldu.En sondaki kırmızılı takım hadi ona da 5 de alayım:)

Eklentiler

• $5u4m.jpg
    $5u4m.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $7ugu.jpg
    $7ugu.jpg
    155,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $9uqh.jpg
    $9uqh.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $ijsv (1).jpg
    $ijsv (1).jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $it2z.jpg
    $it2z.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $sypp.jpg
    $sypp.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Gölek kadife pantolon/ chicco eşıfman /baştaki BG tulum gömlek ne kadara olur ve nerdesin ?

3-BG Store tulum,doğumgünümüzde giydik,paşaların özel günlerinde giydirmek için harika bir tulum.Gömlek lcw,bedenleri 68-74cm(6-9ay)biz yaşımızda giydik.72-73cm e kadar giyilir.Kahverenklidir. 25tl takımı
9-Chicco mavi eşofman takımı 6-9ay,15tl,üstü 1yaşa kadar oluyor
16-Gömlek ve kadife pantalon takım halinde 10tl,6-9ay

Merhaba,aldığım fiyatlara göre zaten uygun yazdım,toplam üçü 50tl yapıyor ama son 45tl yapabilirim.
İstanbul silivrideyim.

Merhaba İst neresinden bunları beğendim ben ayarlama yapacağım diğer arkadaşdan da beğendiklerim oldu.En sondaki kırmızılı takım hadi ona da 5 de alayım:)

Tamam canım sen seçtiklerini ayarla,daha sonra alıcaklarının numarasını yazarsın,kırmızılı takım da 5tl olur;)
istanbul silivrideyim

Son düzenleme:
Tamam canım sen seçtiklerini ayarla,daha sonra alıcaklarının numarasını yazarsın,kırmızılı takım da 5tl olur;)
istanbul silivrideyim

yani elden alma imkanımız yok malesef,peki ne tutuyo aldıklarım rica etsem,süpermen üst de olsun,ptt kasrgo açık bugün hemen kargo yapar mısın

yani elden alma imkanımız yok malesef,peki ne tutuyo aldıklarım rica etsem,süpermen üst de olsun,ptt kasrgo açık bugün hemen kargo yapar mısın

Ben hesapladım süpermen swetle 31 tutuyo,son 28 olsun,olur mu adresimi yazıyorum özelden ödeme şeklini de yazarım uyarsa sana,teş ederim

Ben hesapladım süpermen swetle 31 tutuyo,son 28 olsun,olur mu adresimi yazıyorum özelden ödeme şeklini de yazarım uyarsa sana,teş ederim

"""22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl"""

Canım seçtiklerin bu nodaki ürünler sanırım,sadece 24nodaki pantalon hariç değil mi?
kot pantalon hariç toplam 32tl yapıyor,28tl olur sorun değil.
Yalnız iban nosu verebiliyorum,banka kartım var,ptt hesabım da yok malesef.
Bu gün kargolama şansım ne yazık ki yok,ben çocukla çıkamıyorum,pazartesi günü eşimden göndertebilirim.

"""22-Kaplanlı takım 5tl 3-6ay
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl"""

Canım seçtiklerin bu nodaki ürünler sanırım,sadece 24nodaki pantalon hariç değil mi?
kot pantalon hariç toplam 32tl yapıyor,28tl olur sorun değil.
Yalnız iban nosu verebiliyorum,banka kartım var,ptt hesabım da yok malesef.
Bu gün kargolama şansım ne yazık ki yok,ben çocukla çıkamıyorum,pazartesi günü eşimden göndertebilirim.

canım hayır ben hepsini ekledim resimlerini önceki sayfaya bak onları istiyorum,bunalrı değil....2tane beyaz ve kremli desenli kafife tulumlar,3 lü carter takım asker,yeşil sweet,süperman sweet,sondaki kırmızılı takım....aslan figürlüyü de isterim ama sanki alt küçük gibi benim oğlan 4 aylık ama uzun,nedersin?Kadife 2 allt vardı bir de.

canım hayır ben hepsini ekledim resimlerini önceki sayfaya bak onları istiyorum,bunalrı değil....2tane beyaz ve kremli desenli kafife tulumlar,3 lü carter takım asker,yeşil sweet,süperman sweet,sondaki kırmızılı takım....aslan figürlüyü de isterim ama sanki alt küçük gibi benim oğlan 4 aylık ama uzun,nedersin?Kadife 2 allt vardı bir de.

Pardon canım ben yanlış anlamışım:)

6-Kadife tulum 9-12ay 7tl
19-Kot pantalon 6ay 5tl,üst lcw 2tl (Sadece yeşil üst)
24-süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl

yine yanlışsa sen numaralarını yazıver canım,yine topluyorum farklı fiyat çıkıyor:)) bunlarla toplam 29tl çıkıyor,31çıkmıyor

Aslan figürlü takımın altını ölçer yarın sana yazarım canım.Uyarsa onu da eklersin istersen.

1 kanz salopet
5 uyku torbasi
11 disney cizgili tulum
16 gomlek kot
19 kot pantalon.yesil ust
20 kadife patikli altlar
23 carters takim
24 kot pantalon
Ve emekleme arkadasi tirtili istiorum

1 kanz salopet
5 uyku torbasi
11 disney cizgili tulum
16 gomlek kot
20 kadife patikli altlar
23 carters takim
24 kot pantalon
Ve emekleme arkadasi tirtili istiorum.

Pardon canım ben yanlış anlamışım:)

6-Kadife tulum 9-12ay 7tl
19-Kot pantalon 6ay 5tl,üst lcw 2tl (Sadece yeşil üst)
24-süpermen üst 3tl(yapıştırmasında çatlaklar var)
28-Kırmızılı takım,0ay yazıyor ama 6,aya kadar olur.5tl

yine yanlışsa sen numaralarını yazıver canım,yine topluyorum farklı fiyat çıkıyor:)) bunlarla toplam 29tl çıkıyor,31çıkmıyor

Aslan figürlü takımın altını ölçer yarın sana yazarım canım.Uyarsa onu da eklersin istersen.

Canım tm ölçersin yeşil swetin paltonolonu da olcak ekleyiver şimdi oldu 34 düz yaparsan olcak 30....bu şekilde hazırlarsan çok sevinirim.Yapı kredi kartın varsa numarasını bana özelden yazarsan ıbanı değil ama üzerinde yazanı sadece üstte yazanı yalnış anlama sakın arkadaki rakamları fln değil,Allah korusun verilmez arkadaki rakam biliyorsundur.Ben de atm den kartıma yatırır gibi paranı yatırayım lazımsa şimdi çıkabilirim ödemeye.Bu şekilde havale parası almıyorlar ondan dedim.

Canım tm ölçersin yeşil swetin paltonolonu da olcak ekleyiver şimdi oldu 34 düz yaparsan olcak 30....bu şekilde hazırlarsan çok sevinirim.Yapı kredi kartın varsa numarasını bana özelden yazarsan ıbanı değil ama üzerinde yazanı sadece üstte yazanı yalnış anlama sakın arkadaki rakamları fln değil,Allah korusun verilmez arkadaki rakam biliyorsundur.Ben de atm den kartıma yatırır gibi paranı yatırayım lazımsa şimdi çıkabilirim ödemeye.Bu şekilde havale parası almıyorlar ondan dedim.

Tamam canım,sana yarın kart bilgisi mesajla gondericem.Seçtigin urunler senindir;)

1 kanz salopet
5 uyku torbasi
11 disney cizgili tulum
16 gomlek kot
20 kadife patikli altlar
23 carters takim
24 kot pantalon
Ve emekleme arkadasi tirtili istiorum.

1,5,11,24 ve emekleme arkadaşı duruyor,16yı sizden once soran arkadaş almazda onu da ekleyebiliriz.19,20 ve 23 satıldı.Kalan bu ürünleri eger almak isterseniz lütfen mesaj atın.

Back