Paşabahçe ürünleri

yaaa bardakları görümce aklıma geldi. ben çeyiz hazırlıgı yapıyorum 4 mayısta dügünüm var. kristal bardak takımlarını alıp almama konusunda takıldım. kimileri diyo hiç kullanılmıyo gerek yok. kimileri vitrinde güzel durdugu için al diyolar. ne yapsam bilmıyom sizce ne yapmalıyım?

AaYyyy çok güzeller ben zaten cam hastasiyim mobilyam bile camdan :icecream: Bence almi$kene kullanabilecegin bir$ey al ama süs için almak istiyorsan bir$ey diyemem kristal genelde süs için aliyorlar..yerimseniben

bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ama kesinlikle kristal takım almayı düşünmüyorum.hem vitrine bardak falan koyma modası geçti bence ama yinede konuluyor işte.kristal alma derim.bir dünya para vericeksin ve bir bardak kırıldımı gitti işte takım.ben arkadaşımın koyduğu resimlerin en sondaki var ya yaldızlı benekler var üstünde son resim o tarz bardaklar istiyorum illa vitrine bardak konulucaksa.ama ben bardak koymamak için hoş otantik vazolar almak istiyorum vitrine öyle şeyler koymak istiyorum....
benim düşüncem bu bu arada arkadaşım gerçekten camın zerafeti süper son resimdeki bardaklara bayıldım..... :1hug:

bizde vitrin yok kitaplık var, ben zaten evin züccaciye dükkanı gibi olmasından hiç haz etmem ama özel günler için en az 2 tane (kocacığınla senin için) gerçekten çok beğendiğin cam bardak-kadehin olmalı bence... Mesela ben bu amaçla özel yaptırdım, hatta Türkiye'de de başka yok benden sonra seri üretime geçmedilerse...

evet yaa bencede almim. Dediğiniz gibi kullanılmıyo bir şey olmuyo boşuna olur. ayrıca temizlemesi dert olur. zaten al al bitmiyo. en iyisi bu krıstel işinden vazgeçmek. başka altarnetifler aramak. çok sağlun arkadaşlar. benım gibi hiç çeyizi olmayıp son anda başlıyanlara Allah kolaylık versin.

o bardaklardan geçen annemle almıştık. ama günlük kullanmak için. eger kristal bardak soranlara onları gösteririm yeter:) carrefour dan aldık çok uyguna hemde her boyutu var. hala kalmışsa orda bulabilirsin

Canım ben 3 yıllık evliyim. Bir kere bile kullanmamışımdır.
Vitrinde süs niyetine duruyo işte.
Ama şimdi vitrine bardak koyma devri bitti.
Zevk meselesi bi yerde tabiki.
Şimdiki aklım olsa o kadar para veripte almazdım.

evet ya haklısın. herkes öyle diyo kullanılmıyo diyo. zaten al diye tutduram görümcem. ama almıycam vazgeçtım. eger bir daha sorarsa ver parasını alim diycemlülülülülülü

valla canım benim annemde çok önceden alıp çeyizime koyduğu için bende de var. aslında çok güzeller ama ben daha çok şu yeni osmanlı işlemeli ya da renkli olan değişik takımları seviyorum. mesela benim salon perdelerim lame süs eşyalarımda altınsarısı gümüşlüğümdekilerde sarı ama vitrindeki kristaller de osmanlı işlemeli sarı olsa harika olurdu.tabi bu benim görüşüm

mor salkımcım işte oturma odamın resimlerini koydum. gördüğün gibi kristaller pek hoş olmamış lamelerin arasında aslında ama olsun çeyizimden olduğu için kıyamıyorum şimdilik duracaklar ama yakında günlüğe alacam.

evet çok zeytingözlüm resim koyarak bana daha çok yardımcı oldun. daha ii bir fikir edinmeme sağladın.:1hug: çok teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…