Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa bardakları görümce aklıma geldi. ben çeyiz hazırlıgı yapıyorum 4 mayısta dügünüm var. kristal bardak takımlarını alıp almama konusunda takıldım. kimileri diyo hiç kullanılmıyo gerek yok. kimileri vitrinde güzel durdugu için al diyolar. ne yapsam bilmıyom sizce ne yapmalıyım?
bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ama kesinlikle kristal takım almayı düşünmüyorum.hem vitrine bardak falan koyma modası geçti bence ama yinede konuluyor işte.kristal alma derim.bir dünya para vericeksin ve bir bardak kırıldımı gitti işte takım.ben arkadaşımın koyduğu resimlerin en sondaki var ya yaldızlı benekler var üstünde son resim o tarz bardaklar istiyorum illa vitrine bardak konulucaksa.ama ben bardak koymamak için hoş otantik vazolar almak istiyorum vitrine öyle şeyler koymak istiyorum....
benim düşüncem bu bu arada arkadaşım gerçekten camın zerafeti süper son resimdeki bardaklara bayıldım..... :1hug:
yaaa bardakları görümce aklıma geldi. ben çeyiz hazırlıgı yapıyorum 4 mayısta dügünüm var. kristal bardak takımlarını alıp almama konusunda takıldım. kimileri diyo hiç kullanılmıyo gerek yok. kimileri vitrinde güzel durdugu için al diyolar. ne yapsam bilmıyom sizce ne yapmalıyım?
Canım ben 3 yıllık evliyim. Bir kere bile kullanmamışımdır.
Vitrinde süs niyetine duruyo işte.
Ama şimdi vitrine bardak koyma devri bitti.
Zevk meselesi bi yerde tabiki.
Şimdiki aklım olsa o kadar para veripte almazdım.
mor salkımcım işte oturma odamın resimlerini koydum. gördüğün gibi kristaller pek hoş olmamış lamelerin arasında aslında ama olsun çeyizimden olduğu için kıyamıyorum şimdilik duracaklar ama yakında günlüğe alacam.