Pas, Sakiz, Yanik lekeleri, tikanmis musluklara Careler :)

KIRMIZIdonluKIZ

Canis Majoris sönüyor : /
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
4.789
16
358
Diğer
Aynalardaki ince cizikler dismacunu ile yok edebilirsiniz

Bulanik cam vazolarini tuz ve sirke karisimiyla silin.

Mutfak dolaplari ve aspiratör deki kurumus yaglari kolayca temizlemek icin bir beze siviyag döküp silin biraz bekledikten sonra prilli suyla temizleyin.

Tikanmis lavabolari acmak icin 250 g tuz ile 250 g kabartma tozunu musluga dökün, bir tencere kaynar suyu üzerine döküp bikac saat bekledikten sonra bol su ile temizlik islemini bitirin.

Haliya yapisan sakizi önce buz ile dondurun, donmus sakizi kirin ve toplayin.

Ahsap mobilyalara damlayan mum lari temizlemek icin , fön ile eritin yumusak bir bezle mumu alin ve sirkeli su ile silin

Ahsap mobilyalarinizin renklerini canlandirmak ve parlakli vermek icin, 1 poset siyah cay 200 ml suda demleyin, soguduktan sonra bu su ile silin.

Ahsapdaki su ve meyvasuyu lekelerine dis macununu biraz beklettikten sonra silin

Giyisinizdeki pas lekesini cikarmak icin sogan suyu damlatin 24 saat beklettikten sonra makinede yikayin.

Masanizdaki tencere caydanlik yanik lekelerini cikarmak icin 1-2 soganin suyunu damlatin 12 saat bekledikten sonra silerseniz lekenin rengi acilir. Aynisi ütü yaparken hafif yaniklar icinde gecerlidir sogan suyunu 30 dakka beklettikten sonra giyisinizi yikayin.

hadi kolay gelsinkaydirigubbakcemile5zemuszemus

Son düzenleme:
eline sağlık en kısa zamanda deneyeceğim
kaydirigubbakcemile5
Dün sakızın üstüne oturmuşum bende
ne yaptıysam çıkaramadım
buzu deneyim cnm sagol

dene canim mutlaka cikar:hulya:

en cok da sinir oldugum vede korktugum tikanmis lavabolar:sinifsinif:
bunu engellemek icin arada yazdigim karisimi uygulicam önlemek icin...:gitme:

amanıııın ne güzel bi topik olmuş burası delikafadulden
benim bi derdim var kırmızı donlum, ona çare var mı acaba fisfisfis
dün kotumu koyduğum yere yeğenim pilot kalem koymuş
tabi kelemin mürekkebi bi güzel akmış, pantalon çöp mü şimdi mafoldumben
hem de en sevdiğim kotumdu :gitme:

yar bana bir çare delikafadulden

kırmızımmm..
reca etsem mobılyaya uhu nasıl cıkar bunuda deyı versene..
hepsını not ettım defterıme..

heycan yapma, arastiririm herseye care vardir, döncem sanazemuszemus

Cenem önce lekenin üzerin sacspreyini sIk, 15 dakka beklet, saf sirke ile sil ama daha önce kotun görünmeyen yerinde bi dene rengi cikiyomu diye....ins. ise yarar deneyince yaz tecrübenikaydirigubbakcemile5

duvar kagitlarindaki mürekkeb lekelerinide sacspreyi ile cikartabilirsiniz, sonrasinda ama sadece kuru ve temiz bir bezle silin, sirke uygulanmicak..

heycan yapma, arastiririm herseye care vardir, döncem sanazemuszemus

oooy tatlım benim çok sağol Şeniz
denicem ama ben onu sıcak suya koymuştum, mürekkep aksın diye, bişey olurmu ki, yoksa kuruttuktan sonra mı yapsam fisfisfis

not edin kizlar valla gün gelir lazim olur, bende defterim kk ya not ettim:roflol:

onuda arastirim dur, sorular varsa yazin kizlarkaydirigubbakcemile5
ajandam vardır alıskanlık nerde puf nokta not ederım..
yarın obursu gun ya netsız kalırsam evlenınce bılgı kıtapcıgım yanımda olsun..
bunların altınada kırmızıdan bılgıler yazdım bırı ters tepsın kulaklarını cınlatırımkaydirigubbakcemile3
bak mobılyaya uhu yapıstırmıs yegenım ne ettıysem cıkmadı bulda bı care 112 acıl servıs kırmızı danısma hattı..kaydirigubbakcemile3

kırmızımmm..
reca etsem mobılyaya uhu nasıl cıkar bunuda deyı versene..
hepsını not ettım defterıme..

karcim mobilyalarin cilalimi bilmiyorum ama
ahsapdaki kurumus yapiskan lekelerini aseton la cikarabilirsin, cok dikkatli ol cilaya deymesin cilayida cikariyor, kulakcöpüyle dikkatlice yapiskanin üstüne sür...yerimseniben

hatira defterinde kalbin kadar temiz bu sayfayida bana ayirdigin icin tsk ederim......:sinifsinif: ay dur olmadi ajandaydi seninki demi:kedi:
ebemin kulaklarini cinlatabilirsin nasilsa alman bisi olmaz:roflol:
öyle yapim kırmısılım... zaten şimdi zul geldi açıkçası, attırıvermiştim leğene
kendi kendine akışına bırakmıştım
kk dururken kim takar mürekkebi :roflol:
akma filan varmiki yoksa inatla duruyomu yerinde, her derde deva kk:hulya:
saf alkol de cogu lekeleri cikariyo aklinda bulunsun, renk denemesini unutmayin ama, bide icmeyin :1ninca:
teşekkürler cnm a.s.

inşallah bunları yapmak zorunda kalmam kaydirigubbakcemile3
ins. canim lekesiz mutlu günler dilerim hepimizekaydirigubbakcemile3:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…