Pas lekesi

kayra alin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
369
0
96
Tekirdağ
Pas lekesi çoğunlukla çıkmaz diye bilinir.. Ama çıkar..! Nasıl mı? Limondan bi dilim kesin ve bunu tuza batırın. Daha sonra lekenin üstüne çitiler gibi bunu sürün. Limonu tuzuyla lekenin üstünde bırakın (1-2 saat kadar). Yaklaşık 4-5 saat beklettikten sonra çamaşır makinanızda ön yıkamalı bir program seçip 50 derecede yıkayın..
Ben denedim oldu, böylelikle doğumgünümde annemin aldığı pantolonumu atmadığım için sevinçten uçtum..:dance:

kayra elin sağol paylaşımın için.mutlaka deneyeceğim.pantolonumda pas lekesi var ve üzülüyordum çıkmıyor diye.

Teşekkürler canım:1hug:

Rica ederim canım inşallah lekenin çıktığını görünce benim gibi gözlerine inanamazsın.. Sevgiler..a.s.

sslkz15votu2.gif

Teşekkürler canım. bende bunu oyrenmeyı cok ıstıyodum

Pas lekesi çoğunlukla çıkmaz diye bilinir.. Ama çıkar..! Nasıl mı? Limondan bi dilim kesin ve bunu tuza batırın. Daha sonra lekenin üstüne çitiler gibi bunu sürün. Limonu tuzuyla lekenin üstünde bırakın (1-2 saat kadar). Yaklaşık 4-5 saat beklettikten sonra çamaşır makinanızda ön yıkamalı bir program seçip 50 derecede yıkayın..
Ben denedim oldu, böylelikle doğumgünümde annemin aldığı pantolonumu atmadığım için sevinçten uçtum..:dance:

Verdiğin bilgi için sağl.Gerçekten bilmiyordum.Çok faydalı oldu.

arkadaşlar, peki çatal kaşıktaki paslar için ne yapmalıyım?
ben kıbrısta oturuyorum da. burada sular çok tuzlu ve hava nemli olduğu için güzelim çatal kaşık takımım mahvoldu. makinada da yıkasam elde de yıkasam farketmedi. ne olur bir çare söyleyin yoksa koca takımı atmak zorunda kalıcam :(

slm arkadaşlar,
benim derdim çatal kaşıktaki pas lekesi.
ben kıbrısta yaşıorum. buranın suları çok tuzlu ve hava çok nemli. elde de makinada da berbat oluyor.
o yüzden güzelim takımım mahvoldu.
nolur bana bir çare söyleyin yoksa koca takımı atmak zorunda kalıcam. :(

bende deneyeceğim.:kkk:

Back