partnerinden büyük olanlaaar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
eweet ... Sevgilisindeeeen
Sözlüsündeeeen
Nişanlısındaaan
Kocasındaaaaaan

büyük olanların topiği olsun burasıda...

Ben 9 ay24 gün büyüğüm akannehir hiç sewmiorum aslında erkeğin küçükolmasını..ters gelirdi hep.. erkek dediğin büyük olmlı derdim ama sewdimopuyorumnanaktan hem farketmiorda az olunca..yasıtız:içelim: yinede bazen olgunluğummu tutuyor erkekler mi çocuklasıor anlamıorum.ben senin annen deilim sunu sölemicem bunu da sölemicem gibi konusmalara giriorum..

hadi buyrun :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
:) ben de 1yıl8ay büyüğüm :)bana bazen çok ocuk gıbı gelıyor,
bazen de o benden 4-5 yas buyukmuş gıbı:)
ılk hosuma gıdıyordu buyuk olmk, yavas yavs sankı o buyuk olsa daha ıyı olacaktı dıyor gıbıyım

bende 11 ay büyüğüm nişanlımdan.. ama hiç bi zaman bi problem olmadı aramızda. çünkü yaşıtlarına ve bana göre çok daha olgun.. yeri gelince ikimizde çocuk oluyorz tabi ama ikimiz içinde yaş farkı problem değil yanii. sevdikten sonra ne önemi var kii..

bnde 9 ay büyüğüm..bazen büyüklüğüm ortaya çıkıo ama olsun :asigim:

Bizimde aramızda 1.5 yaş var ben büyüğüm ama bu sorun olmuyor aramızda o benden daha olgun bir çok konuda ve ben daha küçük duruyorum yanında yaş bence problem değil önemli olan anlaşmak birbirine duyulan sevgidir:1hug:

Ben de 8 ay büyüğüm nişanlımdan ama çok olgundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…