Partisepeti.com.tr Teşekkürler :-) ve tüm annelere öneririm.

sirinimsevil

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
2
0
6
İzmir
Merhabalar ;
mayıs ayının 15'inde oğlumun 7. doğum gününü kutlayacaktık.
internet sitesindeki parti ürünlerini incelerken partisepeti.com.tr ile karşılaştım.
biraz siteyi gezdikten sonra geniş bir ürün yelpazesi olduğunu gördüm ve internet üzerinden siparişlerimi verdim.
oğlum çok sevdiği için spıderman karakterinin ürünlerini tercih ettim.
siparişi verdiğim gün istanbul mağazasından arayıp ellerinde spıderman davetiye ve kaynana dili olmadığını
ürünlerimi izmir mağazasından çıkartacaklarını fakat herhangi bir gecikmenin yada ürünlerimde bir farklılık olmayacağını söylediler
tabii ki kabul ettim. olası bir gecikmeye karşı 8 mayıs çarşamba günü siparişimi verdim ve ürünlerim 9 mayıs perşembe günü elimdeydi
gayet özenle hazırlanmış ve hiçbir ürünün zarar görmediği bir paketti.
siparişimin içine jest olsun diye oğlum'a bir de spıderman'in rozetini koymuşlar.
ürünlerimi kontrol ettikten sonra ve jestlerinden dolayı arayıp kendilerine teşekkür ettim.müşteri ile iletişimlerinden ve ilgilerinden dolayı bundan sonra şahsım ve çevrem adına herzaman parti sepeti.com.tr'yi tercih edicem.
şirket sahibi ve çalışanlarına kadınlar kulübü aracılığı ile tekrardan çok teşekkür ediyorum ve tüm anneciklere siteyi gezmelerini öneriyorum :-)

Son düzenleme:
Back