merhabalar,36 yaşında ,lise mezunu,evli,diksiyonu düzgün bir bayanım.hafta içi 5 yarım gün yada 3 tam gün çalışabileceğim iş arıyorum.bebek ve çocuk bakımında tecrübeliyim,ayrıca günlük ev işleriniz,ütü gibi işlerinizdede yardımcı olabilirim.(metrobüse yakın oturuyorum,ulaşım sorun olmaz)(ücret talebim 750+yol)saygılar.
ilk başta 15 günde bir anlaşırsak da haftada 1 gün genel ev temizliği ve ütü için yardımcıya ihtiyacım var.
fakat her seferinde aynı gün alamayabilirim. günler degişebilir.
Düzenli bi ev dışında da çalışmak istersen konuşabiliriz
merterde oturuyorum. evim metro ve metrobüse 300m.
merhabalar,36 yaşında ,lise mezunu,evli,diksiyonu düzgün bir bayanım.hafta içi 5 yarım gün yada 3 tam gün çalışabileceğim iş arıyorum.bebek ve çocuk bakımında tecrübeliyim,ayrıca günlük ev işleriniz,ütü gibi işlerinizdede yardımcı olabilirim.(metrobüse yakın oturuyorum,ulaşım sorun olmaz)(ücret talebim 750+yol)saygılar.
Beylikduzundeyim ve ogretmenim bebegime bakici aryorum eger ilgilenirseniz ve buraya cevap yazarsaniz memnun olurum ders peogramima gore yarim gunlugune dusunuyorum
Merhaba Beylikdüzünde oturuyorum haftada 2 gün yarım ve ayda 1 gün olmak üzere devamli çalışacak bayan arıyorum ilgilenirseniz iletişim adresini verebilirim