Parsiyel mol gebelik

Cikodanocipsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
108
43
13
20
Merhab arkadaşlar . Ben 5 Ay önce psrsiyel mol gebelikten kürtaj oldum , şuan kan değerim 0.5 ve rahimde iyi hiçbir sorunum yok acaba daha beklemeli miyim yoksa korunmayı bırakmalı miyim? Bazıları 6 Ay sonra gayet iyi hamilelik geçirmiş bazıları 1 sene sonra bile tekrsr mol gebelik geçirmiş bu da kafamı iyice karıştırdı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz ??

Doktorunuz gereken tarihi söylemiş olması lazım benim bildiğim en az 6 ay ve 1 sene beklenmesi diye duymuştum doktorunuza sorun en doğrusu

6 ay daha bekle dedi risk daha da azalsın dediama ben beklemek istemiyorum . 6 aydan sonra hamile olanlar var mı onu merak ediyorum

Bugun bende mol gebelik gecirdigimi ogrendim hersey normaldi gebetikli kurtaj oldum orda cikti hidropik villus yapilar tespit edilmis dr da uzum gebeligi dedi yasim 39 bekleme dedi tekrar dene bebegin kalp atisini gorduk ama tam olarak duyamadik 6+4 te kalp atisi tamamen durdu hic bisey qnlamadim ne normal gebelikmis nede uzum gebeligi kismi oluyor heralde beklemene gerek yok dedi deneyin yine dedi normalde 6 ay 1 sene bekletiyolarmis ne dusunecegimi bile sasirdim 12 agustosta kurtaj oldum banada akil verin kizlar

Merhaba
Merhaba yaşından dolayı deneyin demiş olabilir doktoruna güveniyorsan dediğini yap . Şuan ne diyor acaba doktorunuz ?

Merhaba tam olarak bende ayni durumdayim kismi mol gebelik tanisi konuldu patolojide suanki tedavi sureciniz nedir doktorunuz ne dedi banada 6 ay denildi ama bekleyip beklememekde çok kararsizim

Merhaba tam olarak bende ayni durumdayim kismi mol gebelik tanisi konuldu patolojide suanki tedavi sureciniz nedir doktorunuz ne dedi banada 6 ay denildi ama bekleyip beklememekde çok kararsizim
Benim bu ay tam 6 . Ayın doldu ve hamile olduğumu öğrendim ne hisedecegimi ne düşüneceğim şaşırdım

Merhaba tam olarak bende ayni durumdayim kismi mol gebelik tanisi konuldu patolojide suanki tedavi sureciniz nedir doktorunuz ne dedi banada 6 ay denildi ama bekleyip beklememekde
Benim bu ay tam 6 . Ayın doldu ve hamile olduğumu öğrendim ne hisedecegimi ne düşüneceğim şaşırdım
Yaaaa çok sevindim guzel dusun iyi düşün guzel olsun.benim daha kurtaj olali 12 gun oldu cok korkuyorum hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum beta hcg dusuncemi tekrar kaldiniz

Evet benim hemen düşmüştü zaten 2 ay önce verdim 0.5 ve ekim ayında tekrae verdim 0.2 ydi 1 ay önce doktora gittiginde de rahimde her şey iyiydi yani bi sıkıntı görünmüyor ama tekrarlamasından korkuyorum size doktor kesin 6 ay mı korun dedi tekrar eder falan dedi mi

Evet ya kurtajin 12. Gunu betam 377 dusmus ama dusermj cikarmi emin degilim korun dedi ama 30 yasindayim eşimde 39 yasinda korunmak istemiyorum ama beta 0 lanmadan zaten gebelik olmuyormus ama tekrardanda yukselirmi diye dusunup duruyorum cok kararsizim

Nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…