Parmam:(

XxscorpioxX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
1
0
Slm arkadaşlar, benim sağ elimin orta parmağında bir bölüm kalem tutmaktan yani yazmaktan sanırım; bütün bir yıl boyunca şişti ve git gide sertleşti.Nasıl anlatsam parmağım nasır olmuş gibi...Sert, yuvarlak bir çıkıntı var parmağımın üstünde.Sanki kemik sürmüş gibi ama değil.Sizce ne yapmalıyım? Birinden öğrendiğim formülü sizinle paylaşmak istiyorum.Her gece yatmadan önce küçük bir ekmek parçasına elma sirkesi sürüp sargı beziyle parmağımı sarmalıymışım.Denedim hemen.Bu işlem 15 gün sürdürülmeliymiş.Bu benim 5.günüm ama parmağım çürüdü resmen derisi mosmor ve bir bölümünün derisi soyulmaya başladı.Ve ertesi gece tekrar aynı işlemi yaptığım zaman çok yanıyor parmağım.Sizce bu normal bir şey mi, bu işlemi tekrarlamaya çok acımasına rağmen devam etmeli miyim, faydası olur mu, yoksa bu işlemi bırakmalı mıyım? Faydasından çok zararı oluyor gibi çünkü parmağıma dokununca bile hemen çok acıyor.Yardım edin lütfen insin bir an önce bu şiş. Lütfen bu konuda bildiğiniz bir şey varsa paylaşın senağlama senağlama

canımcım kulaktan dolma bilgilerle hareket etme ltfen
vaktini ayırp bir dr a git
yapma öyle abuk subuk şeyler

X