Parmaklarıma bişiler oluyor acil yardım

RebeL_AnqeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
38
0
Şimdi ben elime normal el kremleri kullanırım bu kremler sorun deil de bazı sabahları uyanıorum bir bakıorum parmaklarım şişmiş!!
yanlış anlamayın kilo almaktan fln deil normalde böle şiş olmazlar daha zayftırlar ancak işte son günlerde sabahları bakınca şişmiş görüorum tam parmaklarımın elime bağlanan kısmı varya oralar şiş yüzük takınca bile fark ediorum şiştiklerini günden güne değişiolar işte bazen şiş bazen zayıf mafoldumben

bu şişliğin sebebini bilen varsa yada bir türlü başka bir el kremi mi kullanmalıyım lütfen yardım edin uyanınca şiş parmaklar görmek istemiorum eyvahedigeldismile :gitme:

benimde sabahları şiş olur, bazen kolumun üzerine yatıyorum ondan olduğunu düşünüyorum, ama hemen iniyor

kan tahlilleri yaptırın bence...

çok tuzlu yediyseniz son zamanlarda olabilir...tansiyonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir...veya romatizma olabilir... bunlar tabi uç şeyler , ama bence kan tahlilleri yapmakta fayda var...

tam olarak elin hangi tarafları özellikle bileğe yakın kısımlar mı?
sabah kalktığınızda tutukluk yaşıyo musunuz? yaşıyosanız ne kadar süre devam ediyo?

tam olarak elin hangi tarafları özellikle bileğe yakın kısımlar mı?
sabah kalktığınızda tutukluk yaşıyo musunuz? yaşıyosanız ne kadar süre devam ediyo?

elim değil sadece parmaklarımın tam elime bağlanan kısmı varya hani yüzüğün durabildiği son yer tam oradaki 3 cmlik yer şiş işte (birde başparmaklarım hariç) aşırı şişte deil orta işte
aslında tutukluk çok yaşarım valla çok uzun sürebilio bazen
ayrıca parmaklarımı geriye gererek ellerimi açıp kaparsam şişkinlik azck azalıo gibi azalsın die yapıorum arada :)
bu kadarcık şey için kan tahlili yaptırmak istemem çünkü aynı durum annemde de var
belki tuzlu şeyler yediğimdendir fisfisfis

bence bi dahiliye-romatoloji bölümüne git ya da ftrye bi görün derim ben

sanırım sizi yanlış anladım ben hani tutukluk yaşıyor musunuz demiştiniz yha bu soru mesela elini oynatmak isteyip oynatamama ile mi ilgiliydi? eğer öle ise ben cevabı ona göre vermedm bu tür bir tutukluk sorunum hiç olmaz

hem bende son haftada grip&öksürük yani soğuk algınlığı vardı (bende sinüzit de var sürekli grip fln olurum ztn) bugün doktora gittim ona parmaklarımı sordum neden şiş olabilirler die
o da soğuk aldığından dedi artık sorunum çözüldü ilaçlarımı kullanıp iyileşirim parmaklarım da iner =))

X