Parmaklarım uyuşuyor

BEGXUXM55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
61
1
Arekadaşlar 2 3 gündür kolum ve parmaklarım uyuşuyor.parmaklarım hissiz kolumda öyle acaba neden vitaminlerimi de içiyorum aranızda bunu yaşıyan varmı

bi yerde okumustum cnm hamileliğin ilerliyen ayların da ayaklarda,bacaklarda ve ellerde böle uyuşukluklar ve kramplar olabılıyormus normaldir herhalde tatlım

canım bende yaşıyorum aynı sorunu taşlaşmış bir halde uyanıyorum genellikle uykudayken oluyor benim ki doktoruma sordum yeteri kadar kalsiyum almam gerektiğini söyledi bir de magnezyum verdi onun eksikliğinden olabilir diye

bende aynı sorunu yaşıyorum 1 ay öncede sağ kolum şişti liflerimden kasılma sesleri geliyodu dr gittim hamilemolduğum için bişey yapamadı sadece eczaneye gittiğimde bi teyze bebeğin sağ kolunun kuvvetini alıyo buras iyleşsin başka yerin ağrır ilaç kulaanma kızım ded sonra geçti şidi ise kalktığımda çok şiş kalkıyorum şişenin kapağını bile açamıyorum her hamilelikte olurmuş

Benim uyuşma değilde sanki kaslarım gevşemiş gibi elimde birşey tutamama durumum başladı. Elimdeki çok sık düşürür oldum. Zavallı eşimde arkamdan düşürdüklerimi topluyor.

X