<<<<<<<<PARMAKLARDA SIZI>>>>>>><<<<<yardim edermisiniz>>>>>>>>>>>

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
iyi aksamlar bayanlar.
son günlerde bdvye çok sık konu açar oldum kusura bakmayın.

her konumda bana yardımcı olan bütün arkadaşlarımin
bu konuda da bana yardım edeceğini umuyorum.şimdiden teşekkürler....

Kızlar belki yaşayaniniz vardır.
yada bilgisi olan?

benim yakın bir arkadasimin( ayak)baş parmagi sızlıyor.
size belki saçma belki de çok komik gelebilir ama az önce
yanımda çocuk gibi agladi

sürekli oluyor...sızı gelince parmağının üzerinde damar belirginleşiyor.
önceden kramp girer gibi arada sırada olurdu.
son günlerde çoğaldı.abartmıyorum 3-4dkkda bir vuruyor.

tekrar belirteyim sağ ayağının basparmagi.
ve herhangi bir çarpma darp falan yok.

doktora gitti film çekmişler birşey yok demişler.
ilaç yazıp gondermisler.eee madem birşey yok neden ilaç yazıyorsun

aynı şekilde de sağ elinin basparmaginda oluyor.
eline sızı gelince "SİZİNİN BİR UCU PARMAGİMİN UCUNDA BİR UCU BOGAZİM DA OLUYOR"diyor.

size sorum şu.bu arkadasim hangi bölüme gidip bakılmalı(cildiye ve ortopedilik birşey yok.yada ben öyle sanıyorum.)
birde böyle birşey yaşayan varmı.Ben ilk kez gördüm ve duydum çok şaşkın ve üzgünüm

hoş olmayan nedir badecim...anlayamadım:26:

bende aynı durumu yazdım cevap vereyim.. yani sonuçta ortada ölüm kalım yok,hayati birşey yok... (büyük harf bağırmak manasına geldiğinden) dikkat çekici bi başlık kullanıp hemde en dikkat çeken bölüm bdv'a açmanız hiç hoş değil..

Son düzenleme:
Büyük harflerle yazmak bağırmak manasına geliyor da canım.. Arkadaşına da acil şifalar dilerim, sinirsel olabilir mi? Aklıma öyle geldi.

Tamam, çok doğru bi şey yapmamış ama çok kötü bi şey yapmış gibi konuşmanıza da gerek yoktu.
Sinirsel bir şey olabilir, çok anlamam ben de ama sinirlerle alakalı bi durum gibi.

bende aynı durumu yazdım cevap vereyim.. yani sonuçta ortada ölüm kalım yok,hayati birşey yok... dikkat çekici bi başlık kullanıp hemde en dikkat çeken bölüm bdv'a açmanız hiç hoş değil..
başlıkta <<<<<<<< bu işaretten başka bir abartı gormuyorum.
amacım dikkat çekmek olsaydı daha başka enteresan konu açardim.
hem sizin için dert gibi gözükmesede,benim için dert.

evet ortada ölüm yok Allaha şükür.
hem başlığı böyle açabilmek için ortada ölüm olmasimi lazım.

true 'cim ortada hoş olmayan bir durum varsa kib lersin olur biter.
konuyu saptirmayalin lütfen....

ben sadece birşey sordum"bu durumda hangi bölüme başvursun arkadasim"diye.
biliyorsan yardımcı ol.bilmiyorsan uzatmayalım.

Büyük harflerle yazmak bağırmak manasına geliyor da canım.. Arkadaşına da acil şifalar dilerim, sinirsel olabilir mi? Aklıma öyle geldi.
yemin ederim büyük yazdığım yerin farkında bile değilim.
allah razı olsun.aslında bende sinirsel zannediyorum.

Tamam, çok doğru bi şey yapmamış ama çok kötü bi şey yapmış gibi konuşmanıza da gerek yoktu.
Sinirsel bir şey olabilir, çok anlamam ben de ama sinirlerle alakalı bi durum gibi.
canım cvbin için çok sağol.

dediğim gibi büyük yazdigimi farkında değilim.
üstelik yardım edermisiniz demişim bunda abartılacak ne var ki

sanki imdaaaat yalvaririm yardım edin demişim.

Fazla bi yardımım dokunmadı ama rica ederim, inşallah kötü bir şey çıkmaz arkadaşınızda :)

bizde kötü bişey demedik hemen muhalefet olmanıza gerek yok. bdvnin ortasında kocaman başlık bir sürü ifade hoş olmadı dedim geçtim

Dert buyukte kucukte olsa zor.
Stres olabilir. Ayrica bol bol kalsiyum alsin arkadsiniz. Yatmadan 1 bardak ilik sut icsin.
(Bu kramp olayinin en kotusunu ben yasadim.benimki coo...k yogun stresti.bu yuzden yaziyorum.kesinlikle bilimsel degil deneyimsel)
Anlasilan zor bir donem bence manevi olarak da destek olmayi teklif edin.
Allah korusun bu isler belli olmaz baska bir hastaliginda habercisi olabilir. Bence iyi bir hastanede tarama falan yaptirin.
Allah şifa versin.

parmağındaki ağrı eklemindeyse bir dahiliye uzmanına gidip kan tahlili yaptırmasını öneririm.. romatizmal bir şey olabilir belki

parmağındaki ağrı eklemindeyse bir dahiliye uzmanına gidip kan tahlili yaptırmasını öneririm.. romatizmal bir şey olabilir belki
laodike ve sunny arkadaşlarım çok teşekkürler.
sabah ileteceğim mesajlarinizi.
herşeyi giz önünde bulundurmak lazım.çok sağolun.
bizde kötü bişey demedik hemen muhalefet olmanıza gerek yok. bdvnin ortasında kocaman başlık bir sürü ifade hoş olmadı dedim geçtim

peki ben ne dedim?
Hoş olmayan nedir?dedim.yani insan gibi sordum.

konu benim konumsa.tabiki muhalefet olacagim.sonuçta bana yazılmış bur yazı.
cvp vermek zorundayim

haaa sırf eleştirmek için yazdıysan onu bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…