​arkadaşım bu uyuşma sadece bugunluk mu yoksa daha önceden de oluyormuydu eger daha önceden de varsa sinir şıkışmasıdır
​karıncalanma varmı genelde sinir sıkışmasında uyuşur parmaklar ve karıncalanır ama sizinki bir günlük müş çokmu agır yük taşıdınız sinir sıkışması genelde bayanlarda olur ev işlerinden ötürü agır yük taşımaktan ötürü geçmiş olsun bu arada
Öncelikle merhaba kızlar, ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Dün tek başıma pazar poşetlerini taşımıştım, ağırdı neyse ki yakındı evim, sağ elimin orta parmağı uyuştu.
Neyse geçer dedim, 1 saat, 2 saat, 3 saat... Yok Allah geçmiyorÖylece uyudum sabah uyandım hala uşuğuk, bir şey hissetmiyorum, oynatabiliyorum ama hissetmiyorum uyuşuk yani.Çok pimripikli bir insanım haliyle hemen size danışayım dedim. Var mı başına gelen, nasıl geçer bu şuan bile yazmakta zorlanıyorum, nasıl kalem tutucam
Merhaba aynı şey bana da oldu. Sizinki geçti mi? Ne yapmalıyım?Aynısı dün bana da oldu bugün hala geçmedi uyuşukluk, ilk kez oluyor çok enteresan bişeymiş. Önemli bişey olduğu konusunda endişelenmiyorum ama çabuk geçer umarım, ne yapmalıyım sizlerin nasıl geçmişti
Evet herhangi bi operasyon yapmadan 3-4 günde geçti. Hemen endişelenecek doktora gitcek bi durum olduğunu düşünmüyorum şahsen ama tabi sizin bileceğiniz iş.Merhaba aynı şey bana da oldu. Sizinki geçti mi? Ne yapmalıyım?
Gectimi acaba benimde suan oyle bir saattir karincali takiliyorum bende korkuyorum morarma filan yokÖncelikle merhaba kızlar, ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Dün tek başıma pazar poşetlerini taşımıştım, ağırdı neyse ki yakındı evim, sağ elimin orta parmağı uyuştu.
Neyse geçer dedim, 1 saat, 2 saat, 3 saat... Yok Allah geçmiyorÖylece uyudum sabah uyandım hala uşuğuk, bir şey hissetmiyorum, oynatabiliyorum ama hissetmiyorum uyuşuk yani.Çok pimripikli bir insanım haliyle hemen size danışayım dedim. Var mı başına gelen, nasıl geçer bu şuan bile yazmakta zorlanıyorum, nasıl kalem tutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?