Her cocugun durumu sebebo de farkli olabiliyor ya ilerde gecmeyebiliyor ameliyat olmak zprunda kaliyor kimi cocuk ondan gittik ama nolcak sonucu bakalim tesekkurler yoeumunuz icinBazi cocuklar boyle. Benim iki oğlum boyle, digeri degildi.
Benim en küçük oğlum hic duz basarak yürümedi 30 aylık. En buyuk oglum da cok farkli basiyordu. Ankara'daki doktorlara götürdük biz boyle bir yurume tarzi hic gormedik dediler. Ama su an yürüyor basiyor 9 yaşındaHer cocugun durumu sebebo de farkli olabiliyor ya ilerde gecmeyebiliyor ameliyat olmak zprunda kaliyor kimi cocuk ondan gittik ama nolcak sonucu bakalim tesekkurler yoeumunuz icin
İnşaallah sizin dediginiz gibi benim oglumunda ilerleyen zamanlarinda euzelir yurumesibence birşey yapmaniza gerek yok komsumun kızıda 3 yasina kadar balerin gibiydi ben üzülüyordum . şimdi 5 yaşında unuttuk gitti normal basabiliyor koşuyor yürüyor hic birsey kullanmadilar. normal basmıyormu
Cok sevindim artii ruz bastiginda umarim benim oglumunda duzelir yuruyusuBenim en küçük oğlum hic duz basarak yürümedi 30 aylık. En buyuk oglum da cok farkli basiyordu. Ankara'daki doktorlara götürdük biz boyle bir yurume tarzi hic gormedik dediler. Ama su an yürüyor basiyor 9 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?