- 16 Kasım 2017
- 56
- 19
- 88
- 28
- Konu Sahibi Gencanne006
Kızım 3 buçuk yaşında yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor ortopedi çocuk nörolojisi fizik tedavi hepsine gittik zamanla düzelir dediler.... Öyle olan var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimEvet olabiliyor yaşı daha küçük . Siz yine de takip edin . Bir de tek bir belirti ile kendinizi yok yere üzmeyin lütfen .
Ayyy ben kendim öyleydim sizin yazınızı okuyunca birden hatırladım annem geldi aklıma düzgün yürü yavrum diye diye. Bebekliğimden parmak ucunda yürürmüşüm çocukkende öyle hatırlıyorum biraz sanki anneme inatta yapardım. 5 yaşinda annem sokağa saldiğinda arkadaşlarimla oynerken unuttum öyle yürümeyiKızım 3 buçuk yaşında yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor ortopedi çocuk nörolojisi fizik tedavi hepsine gittik zamanla düzelir dediler.... Öyle olan var mı acaba
Ya şuan öyle rahatladım ki bende artık inat yaptığını düşünüyorumAyyy ben kendim öyleydim sizin yazınızı okuyunca birden hatırladım annem geldi aklıma düzgün yürü yavrum diye diye. Bebekliğimden parmak ucunda yürürmüşüm çocukkende öyle hatırlıyorum biraz sanki anneme inatta yapardım. 5 yaşinda annem sokağa saldiğinda arkadaşlarimla oynerken unuttum öyle yürümeyi
Bende bi arkadasımın çocugunda görmüştüm zamanla baya azalmıştıKızım 3 buçuk yaşında yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor ortopedi çocuk nörolojisi fizik tedavi hepsine gittik zamanla düzelir dediler.... Öyle olan var mı acaba
Allahım pıtı pıtı nede şirin yürüyordur şimdi komşumuzun kızıda öyleydi ama geçen gün gördüm büyümüştü düzelmiştiKızım 3 buçuk yaşında yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor ortopedi çocuk nörolojisi fizik tedavi hepsine gittik zamanla düzelir dediler.... Öyle olan var mı acaba
Şimdi nasıl yürümesiÇok ederim yorumlarınız için..
Merhaba yeni gördüm halen parmak ucunda ameliyatla tendomlar genişletilcek gün bekliyoruzŞimdi nasıl yürümesi
Merhaba benim oğlumda 2 bucuk yaşinda parmak ucunda yürüyor doktor ilk alçilamayla basmaya alistirmayi sonrada aparat kullandirtmayi soyledi sizi bu sekilde yonlendiren olmus muydu kac doktoea gitmistiniz cocugunuzun durumu nasil suanMerhaba yeni gördüm halen parmak ucunda ameliyatla tendomlar genişletilcek gün bekliyoruz