parmak ucuna basma pes ekunis

karamm56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
İzmir
arkadaslar bebegim 8aylik dun rutin kontrole gittigimizde kizimin yurutecdeyken sol ayagina tam basmadigini parmak ucuna bastigini soykedim dr. bizi ortopediste gonderdi o da pes ekunis dedi bide sp olabilir serebral palsi bir norolog goturcem yarin :( motor gelisimi zeka gelisimi cok guzel gorunuyor ama ara sira daliyor cok korkuyorum :( bu konuda bilgisi olan veya cocugu bir ayagina tam basarken birinin parmak ucuna vasan sonra duzelen kimse varmi???

Geçmiş olsun..
Bir çok terim yazmışsınız, pek anlamam ben..
Fakat, çok daha basit bişey olabilir mi?
Mesela topuğu acıyodur, basmaz..

Ben zeka gelişimi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum..
Çocuklarda bu tip durumlar genelde geçiyor, farklı farklı basit şeylerden kaynakları oluyor..
Tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun..
Bir çok terim yazmışsınız, pek anlamam ben..
Fakat, çok daha basit bişey olabilir mi?
Mesela topuğu acıyodur, basmaz..

Ben zeka gelişimi ile ilgili olduğunu düşünmüyorum..
Çocuklarda bu tip durumlar genelde geçiyor, farklı farklı basit şeylerden kaynakları oluyor..
Tekrar geçmiş olsun..
bende yeni duydum beyinde olusmus bir hasar dogum oncesi veya sonrasi durumlarda olabiliyormus bebegim dogumdan sonra kusmus acile zor yetistirmistik :( ondan kaynaklanabilirmis veya dedogin gibi cok basit egzersizlerle gececek bir durumda olabilirmis inssllah basit bisrydir yarin norolog bakalim ne diycek :(

geçmiş olsun arkadaşım korktuğun şeyler değil de basit bişeydir İnşaallah.
benim kuzenim de çocukken 5 yaşına kadar falan çoğu zaman parmak ucunda yürürdü,herhangi bir sorun olmadı kendiliğinden geçti şu an kocaman delikanlı Maaşallah hiçbirşeyi yok.
Üzülmeyin düzelir Allah'ın izniyle.dua ediyorum.

geçmiş olsun arkadaşım korktuğun şeyler değil de basit bişeydir İnşaallah.
benim kuzenim de çocukken 5 yaşına kadar falan çoğu zaman parmak ucunda yürürdü,herhangi bir sorun olmadı kendiliğinden geçti şu an kocaman delikanlı Maaşallah hiçbirşeyi yok.
Üzülmeyin düzelir Allah'ın izniyle.dua ediyorum.

sagolun dualarinix icin....icim icimi yiyor insallah bisey yoktur basit bir durumdur

Back