• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak ucu şekerine bakıldı. İğne yeri iltihaplanmış

Papatyali_anne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
426
1.284
113
Hanımlar parmak ucundan şekere bakılması olayını biliyorsunuzdur küçük bi iğne parmak ucuna batırılarak bi damla kan ile şekere bakılıyor. geçen gün oğlumun parmak ucundan şekere bakıldı. Görsel ekledim dün ufacık bi beyazlık vardı bu gün böyle olmuş iltihap büyümüş. Yarın doktora gidicez ama Ben buna şimdi nasıl bi müdahale yapayım. Yoksa hiç bişey yapmayayımmı. Birde 1 hafta evde şeker ölçümü yapıcaz bu durumla karşılaşmamak için napiyim

Eklentiler

• 20230528_223210.jpg
    20230528_223210.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 43
İğneyi değiştiriyorlar mı acaba? Evdeki cihazda dahi eşimin ve benim iğnemiz ayrı, enfeksiyon kapmış bariz, nerede ölçtürmüşsünüz?

İğneyi değiştiriyorlar mı acaba? Evdeki cihazda dahi eşimin ve benim iğnemiz ayrı, enfeksiyon kapmış bariz, nerede ölçtürmüşsünüz?
Hiç bilgim yok değiştiriyorlarmı bilmiyorum. devlet hastahanesinde baktırdık. oğlum 5 yaşında ufacık çocuğada başkasına kullanılan iğneyi kullanmazlar heralde :(

Hiç bilgim yok değiştiriyorlarmı bilmiyorum. devlet hastahanesinde baktırdık. oğlum 5 yaşında ufacık çocuğada başkasına kullanılan iğneyi kullanmazlar heralde :KK43:

Ben hamileliğim boyunca evde şekerimi her gün düzenli ölçtüm, hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, hastaneye gitmeyi ihmal etmeyin sakın, belki basit bir şeydir ama çocuklar söz konusu olunca insan endişeleniyor

Ben hamileliğim boyunca evde şekerimi her gün düzenli ölçtüm, hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, hastaneye gitmeyi ihmal etmeyin sakın, belki basit bir şeydir ama çocuklar söz konusu olunca insan endişeleniyor
Evet o yüzden evde yapabileceğim bişey vardır belki diye buraya yazdım. Sağolun cevabınız için.

Back