Kızlar parmağım çekmeceye sıkıştı. Buz bıraktım, buz üstünde ama kızartıp morarıyor yavaş yavaş. Tırnağım düşer diye korkuyorum çokta zonkluyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı başına gelen arkadaşlar???
Tırnağınız kalktı mı? Eğer kalkma gibi bir durum yoksa neden düşsün. Günde 2847473 kere odamın çekmecesine parmağımı sıkıştırıyorum. Düşmez yani korkmayın.
Tırnağınız kalktı mı? Eğer kalkma gibi bir durum yoksa neden düşsün. Günde 2847473 kere odamın çekmecesine parmağımı sıkıştırıyorum. Düşmez yani korkmayın.
Yorum yapmak zorunda değildiniz. Parmağım şişti ve tırnağım mosmor. Henüz erkenden belki önerisi olan çıkar dedim. Tırnak düşünce aylarca ağrı sürüyor ve yeni tırnak bekleniyor. Ayıp yaptığınız
Benimde bir kere başıma geldi buz koydum çok uzun süre, tırnağa yakın bir yeri değildi ama en alt boğumdu, eğer tırnakta bir darbe yoksa sanmıyorum birşey olacağını ama eğer varsa bilemedim bir doktora gidin isterseniz
Araba kapisina skismisti benimki. Morardi evet ve maalesef o tirnak sökülüyor ama korkmayin yenisi yerine cikiyor. Ben sökmemistim eski tirnagimi ve yapistirmistim koyu oje de sürüyordum Kimse anlamadi. Iki üc ay sürdü yani cikmasi