Parmak sıkışması

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Kızlar parmağım çekmeceye sıkıştı. Buz bıraktım, buz üstünde ama kızartıp morarıyor yavaş yavaş. Tırnağım düşer diye korkuyorum çokta zonkluyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı başına gelen arkadaşlar???

Tırnağınız kalktı mı? Eğer kalkma gibi bir durum yoksa neden düşsün. Günde 2847473 kere odamın çekmecesine parmağımı sıkıştırıyorum. Düşmez yani korkmayın.

Tırnağınız kalktı mı? Eğer kalkma gibi bir durum yoksa neden düşsün. Günde 2847473 kere odamın çekmecesine parmağımı sıkıştırıyorum. Düşmez yani korkmayın.
Şuan hayır ama morardı. Tırnak hemen kopmuyorki Bi kaç gün içinde oluyor o. Daha önce arkadaşın oldu ordan biliyorum

Geçmiş olsun.

Kırık ihtimali var mı? Kan topluyor mu?

Şuan hayır ama morardı. Tırnak hemen kopmuyorki Bi kaç gün içinde oluyor o. Daha önce arkadaşın oldu ordan biliyorum
Onun tırnağı kırılmıştır belki de. Ama tırnakta kırık falan yoksa kalkacağını sanmıyorum. Benim ayak parmağım kalkmıştı.

Benimde bir kere başıma geldi buz koydum çok uzun süre, tırnağa yakın bir yeri değildi ama en alt boğumdu, eğer tırnakta bir darbe yoksa sanmıyorum birşey olacağını ama eğer varsa bilemedim bir doktora gidin isterseniz

Oğlumun ayağı Çelik kapıya sıkıştı

Baş parmak tırnağı değişti

Ama pat diye düşmedi öndeki uzadı arkadan da yeni tırnak geldi

Tırnağım kalkması 1-1,5 ayı buldu bu arada arkadaki tırnak yarıya kadar gelmişti

Yakında eczane varsa sporcular için olan soğutuculardan alın daha etkili

Araba kapisina skismisti benimki. Morardi evet ve maalesef o tirnak sökülüyor ama korkmayin yenisi yerine cikiyor. Ben sökmemistim eski tirnagimi ve yapistirmistim koyu oje de sürüyordum Kimse anlamadi. Iki üc ay sürdü yani cikmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…