Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan hayır ama morardı. Tırnak hemen kopmuyorki Bi kaç gün içinde oluyor o. Daha önce arkadaşın oldu ordan biliyorumTırnağınız kalktı mı? Eğer kalkma gibi bir durum yoksa neden düşsün. Günde 2847473 kere odamın çekmecesine parmağımı sıkıştırıyorum. Düşmez yani korkmayın.
Onun tırnağı kırılmıştır belki de. Ama tırnakta kırık falan yoksa kalkacağını sanmıyorum. Benim ayak parmağım kalkmıştı.Şuan hayır ama morardı. Tırnak hemen kopmuyorki Bi kaç gün içinde oluyor o. Daha önce arkadaşın oldu ordan biliyorum
Sağolun kırık olduğunu sanmıyorum çünkü oynayabiliyorum. Tam tırnak kısmı sıkıştığı için tırnak kısmı ağrıyor morardıGeçmiş olsun.
Kırık ihtimali var mı? Kan topluyor mu?
Sağolun kırık olduğunu sanmıyorum çünkü oynayabiliyorum. Tam tırnak kısmı sıkıştığı için tırnak kısmı ağrıyor morardı
Yorum yapmak zorunda değildiniz. Parmağım şişti ve tırnağım mosmor. Henüz erkenden belki önerisi olan çıkar dedim. Tırnak düşünce aylarca ağrı sürüyor ve yeni tırnak bekleniyor. Ayıp yaptığınızBizim oralarda bir söz vardır,kedi poposu görmüş yara sanmış diye....