Parmak kuklaları

Prima Marka Elcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
134
171
44
Parmak kuklaları çocuğunuzun gözlemekten hoşuna gidecek ve zeka gelişimini destekleyen oyunlardan biridir. Parmak kukla oyunlarını nasıl oynayacağınızı bu yazıdan öğrenebilirsiniz.
  • Alan:

Dış mekan, İç mekan

• Kazanımlar:

Çocuğunuzun izleme ve görme kabileyetini arttırır.

• Nelere ihtiyacınız olacak?:

Gülen yüzlerin çıktıları, Dondurma çubukları, çubuk veya karton şeritler, Makas, Bant
Parmak kuklaları bir bebeği eğlendirmek için mükemmeldir ve kolaylıkla yapılabilirler. Ayrıca yolculuklarda da işe yararlar. Birkaç tanesini çantanıza atarsanız yolda gerçekleştirilecek şovlara hazırsınız demektir.

Parmak Kuklaları ile Nasıl Oynanır?

Çocuklar siyah ve beyaz yüzler gibi keskin kontrastları gözlemlemekten zevk alırlar. Bebekler ilk doğduklarında görebilmelerine rağmen, uzaktan odaklanma, izleme ve görme kabiliyetlerini geliştirmek için bir çok imkana ihtiyaçları vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğim dört aylik parmak kuklalara basladik cok dikkatli izliyor burnuna öpücük konduruyorum parmak şarkısı söylüyorum gülüyor ben bile oynarken keyif alıyorum.

Ama keşke ay ay bebekle ne oyunlar oynanir ya da hangi oyuncaklar uygundur böyle bir konu olsa cok faydali olur aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…