• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak emme

ulassibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
31
0
36
Ankara
:43: oğlum 20 aylık oldu halen parmağını emiyor. uyurken veya küstüğünde acıktığında hep parmağı ayzında başlarda okadar çok değildi ama sanki çoğalttı gibi parmağı kıpkırmızı oluyo. sargı bezine sardım ozaman emmiyo. ama çıkar çıkar diyor.. bi çözüm bulamadım:50: önerisi olan varmı???
 
tek çözüm tepkisiz kalmanız.... siz üstüne düştükçe devam edecektir... çevrenizdeki kimsede bu konu hakkında onun yanında birşey demesin... bırakın emsin... emme duygusunu tamamlasın... emzik çare oldu mu? emzik istemiyorsa bulduğu parmak emme durumuna seyirci kalın... yasaklar olayı dahada körükleyecektir.
 
benim kızım da parmak emiyor. sadece uykusu geldiğinde ya da altını kirlettiğinde emiyor, bu durumlarda kucağıma gelip öyle emiyor. evet üzerine düşmemek gerek, daha çok emmeye başlar. en iyisi kendi haline bırakmak.
 
kaçtane emzik aldım fayda etmedi. parmağın acı diyorum ozaman çıkarıyor. bikere sargı bezine sardım ufff oldu dedim bütün gün öyle gezdi. sonra parmağını açınca çok mutlu oldu. ve daha fazla emmeye başladı. artık emmekten üst tarafında set bişey oluşmuş. parmağının yapısı bozulur incelir diyorlar onadan korkuyorum. emmesi beni rahatsız etmiyo. parmağına bişey olmasında
 
benim oğluda 6 yaşında geceleri hala emiyor.

üstünde durmayın dediler banada fakat üstünde durmayınca alışkanlık oluyor ve alışkanlıktan vazgeçemiyor.

4 yaşındayken kulağını arı soktu canı acıdı, bizde dedik ki parmak emdiğin için arı soktu seni...
sakın emme... gündüzleri emmeyi böylece bıraktı.

gece uyurken acı oje sürün parmağına... o zaman bırakır.

ben kıyıp süremedim. şimdi başparmağında koca bir nasır var.
ayrıca üst dişler ve damak öne kayıyor, ağzı kokuyor.

şimdi sürmeye kalksam kokudan uyanıyor. sürdütmüyor.
acı biber süreceğim başka çarem kalmadı... bazen onun iyiliği için hiç hoşuma gitmeyen şeyler yapmak zorunda kalıyorum.
 
Back