• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Parmak Eklem Kırığı

aburcuburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
70
3
36
Ankara
merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce motor kazası geçirereksağ elimin orta parmağının 2. boğumunda ki eklemin kırılmasına sebep oldum, gerekli eklemin kaynaması için dıştan tel uygulandı ve bugün itibariyle tel çıkarıldı ancak eklemin hareket fonksyonların da sıkıntı var. ne yazık ki doktor da çok iç açıcı konuşmadı. milli sporcuyum bir an önce spor yaşantıma geri dönmek istiyorum. bana önereceğiniz bitsiksel yağlar, karışımlar, hareketler varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekkürler

Merhaba benim de 20 gün önce serce parmağımda eklem yerinde ufak bi kırık oluştu 20 gün boyunca atel takıldı dün çıkarıldı ama hala şişlik ve ağrı devam ediyor hafif :( ayrıca tam kapanmıyor hareket ettirebiliyorum ama yumruk şeklinde yapmaya calıştığımda olmuyor acaba daha önce bu durumu yaşayan var mı ? endişeleniyorum

Merhaba benim de 20 gün önce serce parmağımda eklem yerinde ufak bi kırık oluştu 20 gün boyunca atel takıldı dün çıkarıldı ama hala şişlik ve ağrı devam ediyor hafif :( ayrıca tam kapanmıyor hareket ettirebiliyorum ama yumruk şeklinde yapmaya calıştığımda olmuyor acaba daha önce bu durumu yaşayan var mı ? endişeleniyorum

Son durum ne acaba?

Back