Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deneyin isterseniz ama bir tavsiyem var. Vajinismustan anlayan jinekoloji gidin 3-4 günde çözer işinizi. Bukadar sıkıntıya ne gerek varmis demistim ben.
Kendini hazır hissettiğinde denemelisin canım ben bi hafta falan denemiştim sonrasında başarılı olmuştum. Deneme yaparken kasıldığın acı hissettiğin yerde derin derin nefes al ve ıkın . Ikınınca hemen giriyo. Önemli olan kendini hazır hissetmen. Eşinle denemeden öncede son kez bi parmak egzersizi yap öyle denemeye geç
Kendini hazır hissettiğinde denemelisin canım ben bi hafta falan denemiştim sonrasında başarılı olmuştum. Deneme yaparken kasıldığın acı hissettiğin yerde derin derin nefes al ve ıkın . Ikınınca hemen giriyo. Önemli olan kendini hazır hissetmen. Eşinle denemeden öncede son kez bi parmak egzersizi yap öyle denemeye geç