• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak egzersizi HK.

Yellow__bhr19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
9
2
1
34
3 gündür bebek yağı ile parmak egzersizi yapıyorum.Acaba bu akşam denesem eşimi tekrar itermiyim.Yardım bekliyorum ne kadar yapmalıyım?

Deneyin isterseniz ama bir tavsiyem var. Vajinismustan anlayan jinekoloji gidin 3-4 günde çözer işinizi. Bukadar sıkıntıya ne gerek varmis demistim ben.

Kendini hazır hissettiğinde denemelisin canım ben bi hafta falan denemiştim sonrasında başarılı olmuştum. Deneme yaparken kasıldığın acı hissettiğin yerde derin derin nefes al ve ıkın . Ikınınca hemen giriyo. Önemli olan kendini hazır hissetmen. Eşinle denemeden öncede son kez bi parmak egzersizi yap öyle denemeye geç

Kendini hazır hissettiğinde denemelisin canım ben bi hafta falan denemiştim sonrasında başarılı olmuştum. Deneme yaparken kasıldığın acı hissettiğin yerde derin derin nefes al ve ıkın . Ikınınca hemen giriyo. Önemli olan kendini hazır hissetmen. Eşinle denemeden öncede son kez bi parmak egzersizi yap öyle denemeye geç
Tm canım benim daha 3 sefer oldu

Ben parmak egzersiz yapmayı bıraktım aparatı yapmaya başladım gene aynı şey olmazmı canlar?

Back