• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Parmak arası gelin ayakkabısı olur mu demeyin foruma buyrun!! Resimli

gntrkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
160
2
116
Bursa
kızlar topuklu ayakkabı giyme ihtimalim sıfır nişanlımla aynı boydayız.. babet baktım ama hiç istediğim gibi bulamadım sonra bunları gördüm ve beğenerek aldım..... aaaammmaaaaa yinede içimde acaba mı diye kaldı sizce nasıl yorumları bekliyorum... öpüyoruummm hepiniziiii :34:

$24052010054.jpg

Eklentiler

• $24052010050.jpg
    $24052010050.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 277
  • $24052010051.jpg
    $24052010051.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 197
Son düzenleme:
çok şık bence....çokk beğendimm... hem düz hem şıkkk

düğünde zaten topuklu giymek bir işkence... hem gelinliği taşıyorsun....hem kendini... en çok ayakta kalacak olan sensinn....

çok şıklarmış ama gelinliğin altında çıplak ayak görünmesi pek hoş olmayabilir hele ki kır düğünü falan değilse...

düğünde onlarla hiç rahat edemezsin.. o tarz sandaletler ayak terlediğinde kayar ve yere çok yakın neredeyse düz olduğu için ve sen bütün gün ayakta olacağın için ayak kasında gerilme yapabilir bilgine... ve sen kuaförden fotoğrafçıya fotoğrafçıdan eve evden salona koştururken kopabilir bile daha sağlam birşeyler düşün bence .... (ve gelinliğin altında çok basit dururlar bence )

evet çok güzel güle güle giy ama tam arasına peçete veya pamuk koyki canını yakmasın.ayrıca nişanlını da düşünmen çok güzel aynı boydayız filan :16: çoğu kişi uzun bile olsa düğünde topuklu giyiyor şahit oluyoruz.Allah başınızı bozmasın.:3:

kumsal kir dugunu icin olabilir ama ayaklar cok fena arkadasim.. pedikursuz, bakimsiz , tirnaklari uzamis ayak gormeye dayanamiyorum.. icim fena oldu..

hatta beyaz yerleri tamamına ışıltılı taşlar yapardım ben olsam altın renginde.

düğünde onlarla hiç rahat edemezsin.. o tarz sandaletler ayak terlediğinde kayar ve yere çok yakın neredeyse düz olduğu için ve sen bütün gün ayakta olacağın için ayak kasında gerilme yapabilir bilgine... ve sen kuaförden fotoğrafçıya fotoğrafçıdan eve evden salona koştururken kopabilir bile daha sağlam birşeyler düşün bence .... (ve gelinliğin altında çok basit dururlar bence )

Aynı fikirdeyim.Ayak tabanındaki kasta gerilme olabilir.çünkü dümdüzler ortopedik değil ve taban çukurun boşta kalacak bu da kasılma ve ağrı yapar.Artı terleme durumunda kayar.Şıklıksa evet şık görünüyor ama gelinliğin altına tavsiye etmem canım.

tatlım gelin olucaksın sen yaa
şöle şıkır şıkır ne bilim yada dantelli güzel bi babet falan baksana
bu ne böle çok basit heleki gelinliğin altında çok çok basit
ayrıca arkadaşlarında dediği gibi bütün gün ayakların çok ağrır bununla bi süre sonra tabanlarındaki ağrıya dayanamıcaksın
kendimden biliyorum sandalet giymeyi çok seviyorum ama çok uzun süre giyince dayananılmaz bir ağrı yapıyor
nişanlını düşünmen güzel bişey ama bence biraz kendini ve etrafıda düşün
evet etraf için giyinmiyoruz ama o insanlar senin için o gece orda olucak
ve bence onlara saygından böle bişey giyme gerçekten çoook basit
sakın yanlış anlama niyetim seni üzmek kırmak değil
sadece fikrimi söylüyorum en azından seni böle bi yanlıştan kurtarırız
şimdiden mutluluklar..

ayrıca arkadaşlarında dediği gibi bütün gün ayakların çok ağrır bununla bi süre sonra tabanlarındaki ağrıya dayanamıcaksın
kendimden biliyorum sandalet giymeyi çok seviyorum ama çok uzun süre giyince dayananılmaz bir ağrı yapıyor
şimdiden mutluluklar..

Kesinlikle katılıyorum... Gelinlik modelin nasıl bilemiyorum ama nası gelinlik olursa olsun altına bu kadar basit bir model seçmemelisin bence. Bu kadar özel bir gün için daha özenli bir seçim olabilir arkadaşım biraz daha araştır derim. :26:

parmak arası gelin ayakkabısı neden olmasın boyun uzunsa.

ben gibi kısaysan mecburen platform giyersin :1::1::1::1:

şimdiden mutluluklar..

bizi yanlış anlama ama arkadaş doğru söylemiş. Çok ucuz ve basit duruyor. Harika saten, süstü, incili ,dantelli babetler var .

kesinlikle yanlış bir seçim olmuş bence. arkadaşların dediği doğru çok basit durmuş

rahat olur zaten görünmüyo ayaklar...
ben ayakkabılarımı çıkarmıştım düğünde öyle takıldım kimse anlamadı....:52:

Güzel aslında ama parmak arası giymek rahatlık açısından iyi bir fikir olmayacaktır. Ayak terleyip şişecek ve öne doğru kayacak. Parmak aranızı kesebilir. Şık bir babet alsanıza gelinlik modeli taşlıysa taşlı, dantelliyse dantelli.
Hatta birçok arkadaş artık gelin ayakkabısı süslemesi yapıyor, son zamanlarda moda. Birkaç konuda görmüştüm. Kendin de süsleyebilirsin babetlerini.
Bir göz at istersen harika şeyler var.
http://www.google.com.tr/search?q=g...e&cd=2&sqi=2&ved=0CB8Q_AUoAQ&biw=1440&bih=739

Son düzenleme:
Canımm Aynen bende seninki gibi bir sandalet arıyorumm :) Bir kere Çok güzel bir sandalet bulmuşsun keşke bende bulsam hemen alırımm :) Nerden aldığını yazarsan çok sevinirim :)

Back