Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
Yengem misin acaba :KK70:Dayımda bütünnnnn uyarılarımıza ragmen yapıyor. Durduramıyoruz öküzü

[QUOisi, post: 41018956, member: 458932"]Yengem misin acaba :KK70:Dayımda bütünnnnn uyarılarımıza ragmen yapıyor. Durduramıyoruz öküzü[/QUOTE]
Ayy yegenlerinin yaninda mi yapiyor :KK53: ilk kez boyle bir dayi duydum orijinal galiba :KK45:

[QUOisi, post: 41018956, member: 458932"]Yengem misin acaba :KK70:Dayımda bütünnnnn uyarılarımıza ragmen yapıyor. Durduramıyoruz öküzü
Ayy yegenlerinin yaninda mi yapiyor :KK53: ilk kez boyle bir dayi duydum orijinal galiba :KK45:[/QUOTE]
Dayımla yengem daha sevgiliyken dayım telefonda geğirirdi. Bende çok kızardım ayıp yahu kıza bak terkedecek seni derdim. Gel zaman git zaman iyi bir mide varmış yengemdeki dayandı ve evlendiler. Şimdi daha beterlerini yapıyo kıza. Hemde bizim yanımızda. Velhasıl evlendikten sonra düzelmez, düzeleceğine inanmayın dediklerinde ne aldatma ne yalan ne alkol, ilk aklıma gelen bu oluyo. :KK70: Bende travma oluşturdu resmen :KK70:

Bence sen ne yazsam ki diye dusunup, nickini de ne yazsam ki yaparak, yaza yaza bunu yazdin ..milleti kafaya aliyorsun aklinca bence..

Bu tür iğrençliklere hiç tahammülüm yok.:KK12:
Karşısındakine biraz olsun saygı duymayı bırak işi şakaya çevirmiş:KK67:

X