- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- Konu Sahibi neyazsamkiii
Kardesim sen anladimda bana da anlat bu kız parmağını nereye koyuyo yahu ))) olabilir ya rahattır çocuk belki hehe:))ahahahhaha
gaz pedalı iyiydiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesim sen anladimda bana da anlat bu kız parmağını nereye koyuyo yahu ))) olabilir ya rahattır çocuk belki hehe:))ahahahhaha
gaz pedalı iyiydiii
Canm.konu sahibi yok ama galiba))aaa konu hala aktif... troll değil miymiş?
Kızlar allah için biri beni aydınlatsin tövbe Yarabbim tek anladigim konu sahibinin arkadaşının pırtttt yaptığı)) hey allahım daha şimdiden böyleyse valla evlenince yanında durmaya gelmez onun sıkışınca)) kızlar neyse bu parmağını nerden çekiyor bu kızcağız:)))
Canm.konu sahibi yok ama galiba))
kıza uzatıp çektiriyor herhalKardesim sen anladimda bana da anlat bu kız parmağını nereye koyuyo yahu ))) olabilir ya rahattır çocuk belki hehe:))
hahahahahahMerhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.
Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
biri çıt yaparken biri pırt yapıyo :) :)
Ya ben konu basligindan ve 2. Sayfaya gelene kadar gaz yapmayi arabayla surat olarak anladim.Parmagini da arabanin gaz pedalina koyuyor falan sandim..Absürtlugun bu kadari
Şimdi anladım canm ama senin için tiksinç bi durum mu bu peki hani kişiden kişiye değişir çünkü yorum eğer senin için rahatsız edici bi durumsa uygun bir dille izah et ama çok önemli değilse iyi tarafından bak belki senin yanında kendini rahat hissediyo seni guldurmek için yapıyo yapınca bişe demiyo sna nasıl bi ortam.oluyo canm:))Burdayim. Neresini anlamadiniz? Parmagini uzatıyor çek diyor , kendime doğru cekincede gaz yapıyor
Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.
Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)