Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

:KK48:Kızlar allah için biri beni aydınlatsin tövbe Yarabbim tek anladigim konu sahibinin arkadaşının pırtttt yaptığı:KK66:)) hey allahım daha şimdiden böyleyse valla evlenince yanında durmaya gelmez onun sıkışınca:KK66:)) kızlar neyse bu parmağını nerden çekiyor bu kızcağız:)))

Canm.konu sahibi yok ama galiba:KK66:))

Burdayim. Neresini anlamadiniz? Parmagini uzatıyor çek diyor , kendime doğru cekincede gaz yapıyor

ayyy igrencc bune saygısızlıkk sen budurum karsısında ne yapıyorsunn pekıı kızmadınmı hıc tepkın yokmuu ;(

isyerinde kendi kendime deli gibi gulen bi tip oldum. yorumlara koptum.
igrenc ya. 8yiilik evliyim dah kocamin boyle seyler yaptigini bilmem. daha sen sogumadin mi bu adamdan.

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
hahahahahah
inanmıyorum
söylersiniz yapmaz. bu konuyu buraya yazmaya gerek var mı.
iğrenç , git yanımdan , pis vs demelisiniz . utandırmalısınız. :KK50::KK50:

ayyy son zamanlarda ilk defa bu kadar gülüyorum:KK70: hele şu gaz sancısı çeker halimle acayip kıskandım valla keşke benimde parmaklarım bu kadar işlevsel olaydı...kabızlık ve gaz sorunlarına kesin çözüm olurdu :KK70: yorumlarada koptum :KK31:kızlar bir numarasınız..iyiki varsınız....

Burdayim. Neresini anlamadiniz? Parmagini uzatıyor çek diyor , kendime doğru cekincede gaz yapıyor
Şimdi anladım canm ama senin için tiksinç bi durum mu bu peki hani kişiden kişiye değişir çünkü yorum eğer senin için rahatsız edici bi durumsa uygun bir dille izah et ama çok önemli değilse iyi tarafından bak belki senin yanında kendini rahat hissediyo seni guldurmek için yapıyo yapınca bişe demiyo sna nasıl bi ortam.oluyo canm:))

sende parmagini aliyor musun hahahah,tepki verseydin bu yüzü bulmazdi?? adam isi yüzsüzlüge vurmus sen hala parmagini cekiyorsun ha , bir an evvel uyarini yap. isin sonu skntili yani

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)

Ne sorunlu ilişkiler varmış yahu,
Çocuk bildiğin aksiyon katmak için parmak çektirme olayını da işin içine sokmuş,
Bence sen parmak yerine başka biyerini çek bakalım napacak o anda, g.tünden gaz yerine gözünden yaş getirmedikçe uslanmaz senin bu gazmanın,,,

X