Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

Rahatsız olduğunuzu ilk seferde biraz da abartıyla belli etseydiniz böyle olmazdı ama biliyorum ki insan karşısındakinin yaptığını bile yüzüne vurmaya utanıyo bazen. Bi kere ilk buluşmada karşımdaki burnumda bişey mi var diyip burnunun içini gösterip gülmüştü resmen donmuştum
:KK57::KK57::KK57:

konu sahibi....parmak çıtlatınca gazını rahat mı çıkarıyomuş sevgiliniz? ben orasını anlayamadım hala

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
Zamanında önemsemediğin şeyi,şimdi niye önemsiyorsun.Ona bu yüzsüzlüğün cesaretini sen vermişsin.

Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.

Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
gerçek düşüncem inan çok malca

:KK48:Kızlar allah için biri beni aydınlatsin tövbe Yarabbim tek anladigim konu sahibinin arkadaşının pırtttt yaptığı:KK66:)) hey allahım daha şimdiden böyleyse valla evlenince yanında durmaya gelmez onun sıkışınca:KK66:)) kızlar neyse bu parmağını nerden çekiyor bu kızcağız:)))

X