- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi neyazsamkiii
interesting
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiksinmiyor musunuz
kahkahalarla güldümÇekmeli otogaz sistemi
Rahatsız olduğunuzu ilk seferde biraz da abartıyla belli etseydiniz böyle olmazdı ama biliyorum ki insan karşısındakinin yaptığını bile yüzüne vurmaya utanıyo bazen. Bi kere ilk buluşmada karşımdaki burnumda bişey mi var diyip burnunun içini gösterip gülmüştü resmen donmuştum
nasıl yaniBen de eşimin burnunu sıkıp bombaaaa diyorum :)
Ama isteyerek de yapılmaz be o ne öyle
ahahahhahaParmağımı tut, çek ne demek anlamadım ben Gaz pedalı gibi mi?
tepki vermedin mi hiç ?benim eşimde tamda aynını yapardı ilk yıllar
şimdi kafasına göre salıyor
tepki vermedin mi hiç ?
yani rahatsız olmuyorsan sıkıntı yokyoo niye tepki vereyim doğal bir ihtiyaç neticede kafasına göre salar hiç rahatsız olmam
Zamanında önemsemediğin şeyi,şimdi niye önemsiyorsun.Ona bu yüzsüzlüğün cesaretini sen vermişsin.Merhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.
Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)
gerçek düşüncem inan çok malcaMerhaba;
Bir süredir forumu sessiz takip ediyorum,bu konuyu açmak için üye oldum. Konumun saçmalığı ve üyeliğimin yeniliği lütfen size sahte olduğumu düşündürmesin.
Sorunum şu ki; sevgilim ilk zamanlar yanımda gaz yapmaya başladı. Toplum içinde yapmıyordu ama benim yanımda yapıyordu sık sık. Çok önemsemedim.Daha sonraları parmağını uzatıp çek demeye başladı.Bu hareketi bana yaptırarak gaz yapıyormuş. Şimdi rahatlıkla parmağını uzatıp hadi çek diyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim. (Yaşlarımız 24 ve 29)