• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parmağımı inceltmek istiyorum alyans için :D

kbrmzn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
142
25
118
yüzük parmagımıalyans için nasıl incelte bilirim sevdiğim yüzüğe işlem yapılmasını istemiyo parmagımdan çıkmasın die de otursun parmagına dio ama parmak şişio ben bunu nasıl inceltcem işbasa düştü

Canım kilonu bilmiyorum ama sanırım arkadaşın dediği gibi olmalı..Yani biraz kilo verirsen olabilir..
Ama bazı insanlarında kilo alıp-verseler bile elleri yada yüzleri değişmez..
Mesela ben ne kadar şişmanlarsam şişmanlıyım yüzüm hep aynı kalır..
Senin durumun öyle midir bilemiyorum..
:40::40:

54 kiloyum 160 boyum parmaklarım fasla değişmez kilo alıp vermede :( ama kısa zamanda bunlara egzersiz yapıp inceltme imkanım var mıdır acaba :)

54 kiloyum 160 boyum parmaklarım fasla değişmez kilo alıp vermede :( ama kısa zamanda bunlara egzersiz yapıp inceltme imkanım var mıdır acaba :)

Odem sokturucu bitki caylari icebilirsin
Benim alyansim firlardi elimden kilo aldim simdi tam oluyor
Hatta kayinbabam takilirdi su parmaklara kilo al diye aldim sonunda ama hala kucuk geliyor babama o ayri:52:

hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :D:D:D büyüttüm ama bu sefee de parmağım şişti sanırım bir yere çarptım sağ parmga takmak nasip deil galiba :D

Nasıl inceliceğini biliyorsanız bana da söyleyin ya çok muzdaribim bu konuda herkes sen abartıyorsun takıntı yapmışsın diyor ama yine de eğer inceltebilme gibi bir imkanım varsa yardımcı olurmusunuz lütfen :(((

Canım ben de yüzük takıyorum uzun zamandır, yüzük annemin yüzüğü olduğu için başka almak istemedim :D Zar zor soktum sol parmağıma, öööööyle alıştı şimdi kolayca girip çıkıyor ama bir sorun var; sağ yüzük parmağıma girmiyor :27: Sanırım taka taka inceldi sol parmak :1: Şimdi sıkmadan normal duruyor bazen sinirlenince ellerim şişer benim işte sinir yapınca sıkıyor :1:

benim de alıştı baya gün geçtikce inceliyo gibi gelio :D parmak egzersizi yapıyorum top sıkıyorum hemde ve stres atmıs oluyorum :D

benim de alıştı baya gün geçtikce inceliyo gibi gelio :D parmak egzersizi yapıyorum top sıkıyorum hemde ve stres atmıs oluyorum :D

Bende zayıfımdır ve her zaman olan yüzügüm bir kac ay sonra olmamaya basladı, durup dururken elimi sıktıgını farkettim takmakta, cıkarmakta güclük cekmeye basladım herhalde kücük geliyor dedim ki, acık havada bir yerdeydik yüzügün elimde döndügünü, rahatca cıkabilecegini gördüm.:34:

Simdi cok rahat takıp cıkarabiliyorum sanırım ödem' den dolayı sisiyorlardı cünkü bir bakmıssın yüzük düsecek gibi bir bakmıssın yüzük parmagımı iz yapmıs, genelde sıcak havalarda bunu yasadıgımı farkettim ayrıca..:ssz:

Odem sokturucu bitki caylari icebilirsin
Benim alyansim firlardi elimden kilo aldim simdi tam oluyor
Hatta kayinbabam takilirdi su parmaklara kilo al diye aldim sonunda ama hala kucuk geliyor babama o ayri:52:

bende inceltmek istiyorum da ödem söktürücü nedir ve parmakla ne alakası var tam olarak anlayamadım. biraz açarsanız sevinirim :)

Back