Parmağım kırıkmı çatlakmı?

mnre19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
7
2
26
Arkadaşlar dün parmağımı masaya çarptım ağrı şikayeti ile hastaneye gittik acilde röntgen çektirdik kırık görünüyor deyip alçıya alındı ama alçıya alınınca daha çok ağrımaya başladı röntgendede ben bişey göremiyorum anlamıyorum sizden anlayaniniz varsa bakıp yorum yaparmisiniz? Yüzük parmağım uç kemigi yan rontgende üç kısımda yanlamasına bir çizik var tam oraya bası uygulayinca ağrıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20240229-103726.jpg
    Screenshot_20240229-103726.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20240229-103702.jpg
    Screenshot_20240229-103702.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 33
Bilgisayarlı tomografi çekildi mi?Geçen hafta annem düştü ve bilek kemiği kırıldı.Normal röntgen filminde çıkmayan kırıklar bilgisayarlı tomografi ile belirleniyor.

Bilgisayarlı tomografi çekildi mi?Geçen hafta annem düştü ve bilek kemiği kırıldı.Normal röntgen filminde çıkmayan kırıklar bilgisayarlı tomografi ile belirleniyor.
Normal röntgen çektirdik kırık gözüküyor dedi hani kırık gibi demedi direk kırık görünüyor dedi

Bu yönden hiç düşünmemiştim valla bilmiyorum anlamıyorum ağrı var ama ben röntgende bişey görmüyorum doktor ne gördü acaba bide ortopediye gidin dedi kesin kırıksa gidicem uzak baya
Bir an önce ortopediye gidin. Detaylı bakılsın; tomografi vs de kesinlik kazanır. Alçı da yanlış, sıkı vs yapılırsa o da ayrı bir sorun yaratır.

X