parmagim dolama oldu.. varsa cozum onerirmisiniz

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Yuzuk parmagimda dolama cikti. Siyah krem kullandim bisey olmadi. Fucidin diye antibiyotikli merhem kullandim olmadi. Dr antibiyotik verdi iciyorum bi gelisme yok. napsam ya bikac kisi sogan kozle sar parmagina dedi. Onumu yapsam acaba var mi deneyimi olan

Bende de çok olur. Genelde oluşacağını anladigim anda sıcak suya batırıyorum parmağımı böylece iltihap yayılmıyor hemen parmağa toplanıyor sonra kara merhem. 3-5 gun oyle geziyorum sarıli olarak. Sonra geçiyor. Soğanı bende duydum ama hic denemedim. Aslında bi denesen yorum atsan

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Ufak tefek bi rahatsızlık gibi görünür ancak büyük acı verir o illet insana çok iyi bilirim. Çocukken soğanı közleyip ılık ılık parmağıma sarma gafletinde bulunmuştu annem.Başıma geleni anlatiyim ki ona göre ver kararını istedim. O parmak sen bi şiş bi şiş.Sanırsın yanından 2.bi parmak fırtladı. Parmağın kenarına yayılmış olan iltihabı topluyo o soğan.ılık olması da hepten sıvılaşmasına ve zonklamasına sebep oluyo. Ben o zonklamalara ve görüntüye dayanamayıp toplu iğne ucuyla patlatmıştım onu (belki doğru bi yöntem değil ama benm için son çareydi artık o), sıktım bi de iyice boşalsın içi diye Başka çarem yoktu günlerce çektim çünkü. Tıbben daha kolay yöntemi vardır belki bilmiyorum ama başıma geldikçe hala o toplu iğne benm en büyük kurtarıcım oluyo.

Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun...

Fakat BDV'de bu tür konuların açılması yasak, bilin istedim..

Benimde abimde oldu ayağında genel cerraha gittik biz önce ilaç verdi iyice topladı sonra bıçakla deldi iltahabı akıttı bence kendi başına bir şey yapma ufacık bi işlem zaten 5 dk da yapar.

Bende de olmuştu çok ağrıyo gerçekten
ama közlenmiş soğan gerçekten işe yaradı bende gece yatmadan yaptım sabaha geçti
geçmiş olsun...

bu konuda çok çekmiş biri olarak tavsiye ediyorum.dediğiniz kremide kullandım.en iyisi ihtiyol pomad adlı krem.halk arasında kara merhem diye bilinir.kremi sürüp üzerini gazlı bezle sarın ertesi güne irini akar hiç bişeyiniz kalmaz.krem en son 5.5-6 tl idi.ssk karşılamıyo bu kremi.banada doktor vermişti.baya etkili.çiban dolama parmak üzerinde çıkan herşey için kullandım.çok memnun kaldım.

geçmiş olsun
benim tavsiyem fucicort krem deneyim derim

bu konuda önerebileceğim tek ilaç ve mükemmel bir şekilde geçiriyor. tüm iltihaplı yaralarda kesin çözüm gibi RİF. ampul şeklinde satılıyor eczanelerde kullanırsanız geçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…