Parmağım camdan kesildi - yardım

maggies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
7
0
Kızlar, az önce süpürgenin ucuyla saçakları alayım derken boy aynasının alt tarafı kırıkmış oraya daldırdım elimi sağ el işaret parmağımın üst ortası, büyük ekleme yakın yerden kesildi. kanamayı zar zor durdurdum, anneme tel açana kadar aşağıya tutuomuşum meğer eli.

kanama durunca ne göreyim, kocaman yarık var resmen parmağımda etrafı kan toplayıp kızarmış, kanamanın durduğu yerden bembeyaz deri çıkmış. ne yapsam bilemedim, kolonya ve batticon sürüp bantladım. annem düz tut bükme dedi ama parmak bu, doğal bırakınca bükülüo. bu yarık iz kalır mı acaba bilginiz var mı? ya da riski azaltmak için napmam lazım? evde yalnızım kızlar, lütfenn yardımmm

acile...hemen acile gidin.enfeksyon kapma riskiniz çok yüksek.

geçmiş olsun..kalp seviyesinden yukarıda tutarsan kanama duracaktır.
iz kalacak büyük ihtimal ile..

cnm bende kesmiştim. eşimle pideciye gitmiştik camın kenarı kırıkmış ben montumu alırken parmağım baya bi kesildi ben saydırdım tabi oradakilere. peçete felan getirdiler sinir şeyler. sonra eşimle eczaneye gittik pansuman felan. ama dikiş izi gibi bir iz kaldı maalesef. cam kesiği izi kalıyor. geçmiş olsun

geçmiş olsun
şimdi durumunuz nasıl gittiniz mi doktara:26:

Son düzenleme:
dün gitmedim kendim ii dezenfekte edip öyle tuttum, sabah işyerinin doktoruna gittim, iz kalmaz dedi ama söylediğine kendi bile inanmıyor gibiydi kesiği görünce. çok sıra var diye de iyi bakmadı zaten sinir oldum, hemen hemşireye verdi pansuman yaptı sargı bezine sardı, her gün tekrarlancakmış böyle.

dikiş olayını sordum, aldı parmağımı büktü, ekleme yakın olması kötü olmuş ama rahat bükülüosa gerek yok dedi. bükünce acıyor dedim, acısı geçer normal dedi. ama yine de güvenemedim. gidip bir plastik cerraha göstermek istiyorum, ama onların da çoğu malum çok paracı, hemen para kazanacak diye gereksiz yere dikmeye mi kalkar diye düşünüorum. of bilmemek ,cehalet, çaresizlik ne zor

iyi bir doktor, plastik cerrah tanıdığı olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar, teşekkürler.

çok geçmiş olsun canım ne kadar süre önce oldu bu? geçer ama bikaç sene alır diyen de var ama bir kere kaynadıktan sonra daha nasıl iyileşebilir, ona ihtimal vermedim ben. galiba benimki de tam işaret parmağımın üstünde ömür boyu kalacak neyse ilerideki sakarlıklarımdan salaklıklarımdan korur beni artık diyeyim.

bu arada hiç acımadı benim olay anında, senin de öyle mi oldu? şaka gibi, ufacık bi kağıt keser ağlarım, iz miz kalmaz sonra, cam yarmış resmen parmağımı, gıkım çıkmadı, taa ki kanama durduktan sonra yarığı farkedene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…