Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
Siz de ışıl ışıl parlayan ve her zaman bakımlı bir cildiniz olmasını istiyorsanız; bir çay kaşığı sirkeyi dinlenmiş şişe suyuna ilave edin ve yüzünüzü öyle yıkayın. Ayrıca banyo suyuna 3-4 yemek kaşığı sirke döküp içinde 10 veya 15 dakika kaldığınızda bedeniniz canlanır.
Sirke ile yapılan bakımın diğer yararları ise şöyle sıralanabilir: Küçük kılcal damarlar içindeki kan dolaşımını hızlandırıp cildi nemlendirir.
Antiseptik özelliği nedeniyle enfeksiyona neden olan bakteri, virüs veya mayaların hızla çoğalmasını engeller.
Cilt yüzeyindeki aşırı yağlı bezeleri azaltır.
Pullanma veya soyulma sorunlarına karşı etkilidir.
Cildin ph seviyesini düzenler. yerimseniben yerimseniben a.s
Güneş topla benim için!
Kayıtlı Üye
aslinda istiyorum cildim icin ama sirkenin kokusunu ne etcem ya sevmiyorumki (
yanlız mutlu kafası rahat
Kayıtlı Üye
teşekkür tatlım kokusu olmasa sirkenin çooooooooooook faydası varda hele elma sirkesinin faydası ,bide sirke üzümmü elmamı fark edermi,...
evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
aslinda istiyorum cildim icin ama sirkenin kokusunu ne etcem ya sevmiyorumki (
mutlaka canım ama biyerlerden bişeyler ödün vermek lazım..bende çamaşır suyu kokusunu hiç sevmem ellerimden geçmez ama mecburuz işte....a.s.
evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
teşekkür tatlım kokusu olmasa sirkenin çooooooooooook faydası varda hele elma sirkesinin faydası ,bide sirke üzümmü elmamı fark edermi,...
fark etmez canım....a.s.
yanlız mutlu kafası rahat
Kayıtlı Üye
deneyelim bakalım...Şeniz
sirke bende lekelenme yaptı baya bi süre sonra gecti... o ara sadece sirke kullanıyodum suyla seyreltip... feci bisey oldu suratım...
GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
ben de kullanıom ilk başta kızarıklık oluo 20 sona falan gecio öldürüo sivilceyi falan ama sona bakıom gündüz parıl parıl ışıl ışılım
çok seviom o halini canlı duruo ya:dance:
Eğrilere eş misin dünya
Kayıtlı Üye
elma sirkesini ben kendim yapıyorum evde çok güzel oluyor ve kokusu olmuyor tavsiye ederim
HayırlısıOlsun
Kayıtlı Üye
Elma sirkesini bende denicem :1rolleyes:umarım işe yararfisfisfis
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
arkadaslar ben üzüm sirkesini yüzüme sürdüm mahvetti..kac gün gecmedi kızarıklığı..fark etmez diyorsunz ama cilt tipi cok önemli benmki hasssas ve cok fark etti hiç iyi gelmedi.
iyi hoş da ya kokusunu ne etcez...!
elma sirkesini ben kendim yapıyorum evde çok güzel oluyor ve kokusu olmuyor tavsiye ederim
canım nasıl yaptığını anlatırmısın çok merak ettim
Eğrilere eş misin dünya
Kayıtlı Üye
elmaları kabuğuyla doğruyorum ve bi kavanozun içine koyup üzerine su dolduruyorum.bi çimdikte tuz koyup bekletiyorum.yaklaşık 10 15 gün bekletip biraz ekşiyincede süzüp kullanıyorum. yüze sürerken mutlaka suyla karıştırmak gerek direk yüze sürünce mahvediyor.1 tatlı kaşığı sirkeye 1 tatlı kaşığı su koyup uyguluyorum. ayrıcada salatalardada iyi oluyor doğal a.s