Dudak Makyajı Parlatc m nivea m? :D

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

kkbb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
39
0
selam ben bu güne kadar hep niveanın dudak koruyucularını kullandım :ecrin_bebek: ama geçenlerde meyve aromalı hani şu fırça gibi bi şeyle sürülenlerden bi parlatıcı gördüm çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile2 ama amin olamadım fiyatı 2.5 3 gibi bişeydi fazla ucuz yani ondanda bi sorun çıkar mı CADIARZU ya bide çok önemsiz gibi geliyo size bu durum biliyorum ama arkadaşlaıma sorduğumdada dalga geçiyolar benle :1ninca: kokoş oturup buna mı kafa yoruyosun diye falan :eek:klava: kısacası varmı bu konuda bi fikriniz hangi si daha kalıcı daha kullanışlı....

Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız içinn ŞenizŞenizŞeniz

!!!!!!!!!!!1ACİLLL!!!!!

bilindik bir markaysa sorun çıkacağını sanmıyorum
ama markasız dandik bişeyse alıp sürme

çook teşşekürler cevap için kaydirigubbakcemile2

peki sizce niveaya devammı ediyim yoksa parlatıcıyamı geçiyim asıl soru bu aslında ...kaydirigubbakcemile

bu gün yine kendime engel olamadım ve eve elimde 5 tane nivea dudak koruyucuyla geldimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:eek:

star fruits..passion fruit mükemmell...mat olanı da mükemmel di ama parlatıcılı aşmışş...bugün aldımm..ve banayakışan tek renk bu..ayrıca mükemmel meyve kokuyor...emin ol meyveli parlatıcıdandaha çokseveceksin...

star fruits..passion fruit mükemmell...mat olanı da mükemmel di ama parlatıcılı aşmışş...bugün aldımm..ve banayakışan tek renk bu..ayrıca mükemmel meyve kokuyor...emin ol meyveli parlatıcıdandaha çokseveceksin...

katılıyorum.kendimi tutuyorum depolamamak için.bu kadar güzel renkli,kokulu ve etkili bir koruyucu hiç kullanmamıştım daha önce.
mükemmel:nazar:

passion fruits in parlak olmayanı da çoook çook güzeldi ve doğal duruyodu, kokusu dokusu harikaydı.ama artık hiçbiyerde bulamıyorum ondan Çok üzgünüm çoook

passion fruits in parlak olmayanı da çoook çook güzeldi ve doğal duruyodu, kokusu dokusu harikaydı.ama artık hiçbiyerde bulamıyorum ondan Çok üzgünüm çoook

ben sadece internette gördüm.. ben de buladım ama parlatılıcısını bile çok aradım...en sonunda ego kartı almak için girdiğim küçük ucube bir yerde buldum :KK70:... hihoyyytdelikafadulden:eek::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:icecream:

Ay bende kullandım o parlatıcıdan çok pahalıydı 15 ytldi 3 sene önce almıştım, Özellikle Ankara kızılaydaki kozmetikçilerde sürüsüne bereket

bnde koyu renk göz makyajı yaptığımda sadece nvea çilekli lipstick kullanıorum çok daha doğal we hoş bi hawa katıo bnce :KK66:

X