Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar parlak ve güçlü görünmesini istiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mnikperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
9
0
36
Bursa
merhaba, arkadaşlar ben kadınlar kulubunde yeniyim şöyle bir göz attım ve bu konuda gerçekten bilgi sahibi olanlar var! saçlarım düzleştiriciden çok yandı kopmaya başladılar eskiden çok gürdü toplamakta bile zorluk çekiyordum iki kere ara makas attırdm gürlüğünden rahatsız oldugum için ama smdi çok seyreldiler avon oriflame bütn kremleri serumları denedim ama yok hiç bir sonuç elde edemedim saçlarıma çok takıntım var yani mutlaka parlak ve güçlü görünmesini istiyorum her bayan gibi fakat ne denediysem olmuyor uçları tamamen yanık kestirmeye kıyamıyorum ve haliyle de uzamıyor bitkisel birşeyler deneym dyorum forumda birsürü sonuca rastladım hangisini uygulaym karar veremedim kullanmış olanlar iyi gelenler ya da bilgisi olanlar lütfen yardım edinnnnnn

geçmiş olsun arkadaşım.Sana tavsiyem öncelikle saçına acımadan yanık kısımlarını kestir.Çünkü yanık kısımlar tararken çok dolaşıyor tarakla açarken saçını yolup daha çok döküyor.Daha sonra bitkisel bi şampuan kullanabilirsin.Isırgan otlu filan aktarlarda satılıyor.Zamanla düzeleceğini ümit ediyorum

öncelikle düzleştiriciden vazgeç saçına çok sık işlem yapma hem bunları yapıp hem de saçların çok güzel olamaz sonra o kısımları (bunu söylemek canını çok yakacak biliyorum ama)kestir hiç değilse her ay uçlarından az az aldır birden hepsini kestirmek çok üzer seni

teşekkür ederim kestirmeyi düşünüyorum zaten yapacak birşeyim kalmadı ama kestirmekle de düzelcgnı sanmıyorum çünkü çok yıprandılar kullandığın veya önerebilceğn bitkisel şampuan varmı??

düzleştiriciyi uzun bi süredir kullanmayı bıraktım yoksa düzleştirezek bi saçım bile kalmıcak yoksa yanıklar çok olduğu için dediğin gibi ayda bir uçlarından aldırmak en mantıklısı galiba teşekkür ederim

Geçenlerde Dr. Ender Saraç yılanyağından bahsetti. Bencede önce saçlarının yanan yerlerini kestir. Birde haftada bir eğer yapabiliyorsan ya ısırgan otunu kaynat banyoda saçlarını bu suyla durula, ayrıca yapabilirsen bide banyo suyuna biraz sirke koy ve saçlarını öyle yıkamayı dene. Bir müddet bunları yapmaya çalış bence faydasını görürsün.

Yılanyağı

-Güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir.

-Saçların çabuk ve hızlı uzamasını sağlar.

-Saç dökülmelerini önler.

ben şuanda habipoğlu bitkisel ısırgan otlu şampuanı kullanıyorum.İyi gbi geldi bana.Kullanmaya devam edicem bakalım

Benim de saçlarım uzadı fakat aynen düzleştriciden uçları kötü olduğundan düzleştirmeden hiç çıkamıyorum,bir de öğretmenim okulda çocuklar çok dikkatli bu konuda..Yukarı tükürsem sakal aşağı tükürsem bıyık misali ..Düzleştirirme öncesi bi ürün tavsiyesi olan var mı peki?Bende sinameki kürünü haftada 1 yapıyorum,sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve yıkadıktan sonra nemini alınca badem yağı sürüyorum uçlara ama uçlar yanık işteee:84:

ben de öğretmenim evet gerçekten zor oluyor fakat bakımsız görünmemesi için akşamdan sünger bigudiyle çok sıkmadan sarıyorum su dalgası gibi oluyor gündüz ve hoş görünüyor en azından yanıklar pek fazla belirginleşmiyor:) düzelene kadar böyle devam diye düşünüyorum arkadaşların söylediklerini bi uygulaym sonrasına bakıcaz artık:):)

aaa meslektaşlarım varmış burda :) Bende öğretmen adayıyım.Konu başlıktan sapacak ama branşlarınız nedir?

Tek çözüm zeytinyağı... hiç inanmazdım böle bitkisel şeylere filan ama deneyince hakkaten işe yarıyormuş.. saçlarım ışıl ışıl parlıyo ve daha canlı gözüküyo..sanki dökülmesi de durdu gibi z.yağı kullandıktan sonra..

zeytin yagini nasil kuullandin canim ?

zeytin yagini nasil kuullandin canim ?

İlk önce saç diplerine masaj yaparak sürüyorum, sonrada uçlara doğru komple sürüyorum.. havluya sarıp, 2 saat bekletiyorum.. haftada 2-3 kere yapıorum bunu.. çok faydasını gördüm tavsiye ederim

kızlar biliyorum kulağa çok çılgın gelecek ama geçen gün çok yağmur yağdı ve şemsiyem yoktu saçlarım hep ıslandı sonra da eve gelince kurutmaya üşenip yattım... evelsi gün herkes saçına ne yaptın ne kadar gür ve parlak duruyor dedi ve bu saçımı tekrar yıkayana kadar sürdü... yağmur suyu tüm maskelerden iyi ...

canım o yağmur suyu yeryüzündeki temiz kirli tüm kaynakların buharlaşıp havaya yükselmesi ve tekrardan yoğunlaşıp yeryüzüne inmesi bence mümkün olduğunca tekrarlama bunu

canım o yağmur suyu yeryüzündeki temiz kirli tüm kaynakların buharlaşıp havaya yükselmesi ve tekrardan yoğunlaşıp yeryüzüne inmesi bence mümkün olduğunca tekrarlama bunu

haklısın canım hem hastalık tehlikesi de cabası ama çok güzel gözüktü ne yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…