Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Parlak Saçlarımın Sırrı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Derryaa 25

Uzm.Estetisyen
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
20
92
36
Herkese merhaba öncelikle daha parlak ve canlı saçlar için cansız saçlarımızı kestiriyoruz düzenli olarak kırıklarını aldırıyoruz ve yanik saçlardan zaman zaman kesim yaparak kurtuluyoruz çünkü ölü bir saçın kafamızda olması zaten can sıkar kökü nasılsa sizde
Daha sonrasinda saçlarımızı bakımlı göstermek için hindistan cevizi yağını alıp saçlarınıza sürün 30 dk bekletip
Rutin şampuaniniz ile yıkayıp ve ardından kremleyip durulayın ışıl ışıl saçlar sizinle
Daha sonra durulama gerektirmeyen bir bakim serumu uygularsanız kaliciligi uzun süre göz kamaştirmaya devam edecektir.
Sağlı saçlarınız olması dileğiyle
Lütfen sonucları benimle paylaşın teşekkürler şimdiden 🤗

:nazar:

Herkese merhaba öncelikle daha parlak ve canlı saçlar için cansız saçlarımızı kestiriyoruz düzenli olarak kırıklarını aldırıyoruz ve yanik saçlardan zaman zaman kesim yaparak kurtuluyoruz çünkü ölü bir saçın kafamızda olması zaten can sıkar kökü nasılsa sizde
Daha sonrasinda saçlarımızı bakımlı göstermek için hindistan cevizi yağını alıp saçlarınıza sürün 30 dk bekletip
Rutin şampuaniniz ile yıkayıp ve ardından kremleyip durulayın ışıl ışıl saçlar sizinle
Daha sonra durulama gerektirmeyen bir bakim serumu uygularsanız kaliciligi uzun süre göz kamaştirmaya devam edecektir.

Bundan daha fazlasini da yapiyoruz. Ama olmuyor saçın cinsinden dolayi galiba.

yediğimiz yemeklerden aldığımız ya da almadığımız vitaminlere kadar bir çok etken var.
mesela d vit eksikliği etkiliyor. ya da b12 mesela. bunları da araştırmak lazım. sadece saçın yapısı değil.

benim saçlarım gür ve upuzundu herkes yediğimin saçıma gittiğini söylerdi 3-4 ayda bir kestirdiğim halde boy hep aynı nerdeyse kıçımdaydı ve çok sağlıklıydı herkes çok beğenirdi :KK43:
sonra bir boya sevdasına düştüm, uçları açtırıp gri ombre yapayım dedim. demez olaydım. kuaförün elinden midir nedir. iki kez açmak zorunda kaldığını söyledi yaktı saçlarımı kuaför, boya da tutmadı zaten istediğim gibi de olmadı ve saçımdan da oldum. aylardır toparlayamıyorum ne yapsam saçlarımı.. uçlar kırık kendileri cansız, dökülme sorunu başladı... 2 kez kestirdim yani şimdi de çok kısa değil göğüs hizasından biraz aşağıda ama nasıl desem, küstü sanırım saçlarım aylardır uğraşıyorum ne yağlar ne maskeler şampuanlar kullandım, fakat aynı cansızlık devam...
şimdi organik boya ile siyaha boyadım ve son kez artık iyice uçlarda kalan kırıkları kestirip bir daha komple ağarana kadar boya yapmayı düşünmüyorum... ah bebeklerim benim :KK43:

Öncelikle Merhaba yaşamış olduğunuz duruma cok üzüldüm saçlarınız değerli elbette fakat telafisi var şöyleki saçlarımızın oluşumunu sağlayan bir takım değerleri tamamladığımız zaman saçlarımız hem uzuyor hemde kalınlaşıyor
( Genetik yatkınlık çeşitli hastalıklar veya yapısı ile ilgili olan durumlar harici )
Solgar Biotin 5000 mg ile başlayıp daha sonra 1000 mg olarak devam edebilirsiniz
Akşamları yatmadan 1 saat önce
Xepecia women sabah 1 akşam 1 kullana bilirisniz mutlaka tok olmak şartı ile
Bununla birlikte düzenli bakim yapmanız yeterli olur
Tabletler gıda takviyesi kullanmanizin ilac gibi zararlari olmaz
😉

yediğimiz yemeklerden aldığımız ya da almadığımız vitaminlere kadar bir çok etken var.
mesela d vit eksikliği etkiliyor. ya da b12 mesela. bunları da araştırmak lazım. sadece saçın yapısı değil.

benim saçlarım gür ve upuzundu herkes yediğimin saçıma gittiğini söylerdi 3-4 ayda bir kestirdiğim halde boy hep aynı nerdeyse kıçımdaydı ve çok sağlıklıydı herkes çok beğenirdi :KK43:
sonra bir boya sevdasına düştüm, uçları açtırıp gri ombre yapayım dedim. demez olaydım. kuaförün elinden midir nedir. iki kez açmak zorunda kaldığını söyledi yaktı saçlarımı kuaför, boya da tutmadı zaten istediğim gibi de olmadı ve saçımdan da oldum. aylardır toparlayamıyorum ne yapsam saçlarımı.. uçlar kırık kendileri cansız, dökülme sorunu başladı... 2 kez kestirdim yani şimdi de çok kısa değil göğüs hizasından biraz aşağıda ama nasıl desem, küstü sanırım saçlarım aylardır uğraşıyorum ne yağlar ne maskeler şampuanlar kullandım, fakat aynı cansızlık devam...
şimdi organik boya ile siyaha boyadım ve son kez artık iyice uçlarda kalan kırıkları kestirip bir daha komple ağarana kadar boya yapmayı düşünmüyorum... ah bebeklerim benim :KK43:
Sizin saç problemimiz nedir tam olarak

Bende tarif vermek istiyorum noolur 😅🙏
Bir adet tepeden lamba + flashlı çekim modu.

Kuru sert ve mat saçınıza sürekli durulama gerektirmeyen saç serumu kullanmanız lazım herhangi bir marka olabilir
Her duş sonrası uçlara krem ve henüz kurumadan serumu sürmeniz en güzeli 😉

Benim de aynen öyleydi herkes saçlarıma hayran olurdu ben boya sevdasından değil de sarı sevdasından mahvettim saçlarımı yoksa normal boyasıyım zaman ışıl ışıl dururdu ne zaman sarı için saçlarımı açmaya başladım işte o zaman saçlarım elimde kaldı defalarca yandı ne bakımlar neler neler yıllardır kısa hiç uzatamam bahar gelir benim sarı aşkım depreşir yine başa dönerim artık bu döngüden o kadar yoruldum ki ölmeden önce yine birkez daha uzatayım diyorum o derece:))Bu işten bi kurtulsam hem ben hem de saçlarım rahat edecekler evet boyamak çok zararlı ama en zararlısı sarı,gri gibi olan saç renkleri kimseye tavsiye etmiyorum

Bence her zaman en ideal koyurenkler diğerleri saçı çok hırpalıyor ve artık bütün besin değerlerini vitamin ve minarellerini öldürüyor .

wala kızlar supergro diye bi saç yağı war internette yorumlara bakarak aldım gözle görülür bi uzama oldu ewet ama saçlarımı nemlendirdi açıcıdan yanmıs tiftik olan saçlarımı daha bakımlı hale getiriyo bu, aralar aksattım biraz malum gebelikten çok üşengec oldum ama bu seferkini hindistan cewiziyle karıstırıp kullanıcam

1 adet doğru şampuan yeterli
Cidden saçınıza doğru şampuani buldugunuzda fazla bir gereksinim duymuyorsunuz ekstradan...neler neler kullandim vakti zamaninda modası olan her kürü illaki deniyordum keza sampuanlar da öyle...
Şükür derdim bitti...

Benim de çok azaldı ve inceldi saçlarım. Elime geliyo kopuk kopuk. Bepanten ve evigen ampul denemey başladım bir defa kullandım. Açtıgımda tiftik tiftik duran saçlarım yatıştı gibi.

X