Cilt Bakımı Ürünleri Parlak, kurumayan cilt için yüz yıkama jeli tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, yüzüm için zeytinyağlı sabun ve nemlendirici krem kullanıyorum.. Çok fazla makyaj yapmıyorum. Dışarı çıkarken kremden sonra fondöten o kadar.. Daha önce bi nivea yüz yıkama jeli kullandım hassas cilt için dediği halde kızarıklık yapmıştı. Yüzü parlatan, kurutmayan, kuru ve hassas ciltler için hatta çok hassas ciltler için iyi bir yüz yıkama jeli tavsiye eder misiniz? Yüzüme sürekli nemlendirici kullanıyorum, normal cilt gibi ama kızarıklıklar oluyor.. Sivilce sorunu yok. Arada nadiren.

Valla bir sey oneremicem malesef, ben de arayis icerisindeyim:KK51:

Benim de normale yakin karma, bakimsiz birakinca T bolgesi hafif yaglaniyor ve siyah nokta biriktiriyor haliyle..
Onun disinda akne problemim yok, yer yer gunes nedeniyle ton uyumsuzluklarim var:KK52:
Gunluk, sabah aksam bullanima uygun cildimi catir catir catlatmayacak tabi gozenek tikayip sivilce de yapmayacak bir dermokozmetik urun ariyorum...:KK31:

Ben de internetten bakıyorum.. Kuru ciltler için yüz temizleme sütleri daha uygunmuş.. Normal ve karma ciltler için yıkama jeli daha iyiyimiş.. Videoları filan izliyorum..

Merhaba arkadaşlar, yüzüm için zeytinyağlı sabun ve nemlendirici krem kullanıyorum.. Çok fazla makyaj yapmıyorum. Dışarı çıkarken kremden sonra fondöten o kadar.. Daha önce bi nivea yüz yıkama jeli kullandım hassas cilt için dediği halde kızarıklık yapmıştı. Yüzü parlatan, kurutmayan, kuru ve hassas ciltler için hatta çok hassas ciltler için iyi bir yüz yıkama jeli tavsiye eder misiniz? Yüzüme sürekli nemlendirici kullanıyorum, normal cilt gibi ama kızarıklıklar oluyor.. Sivilce sorunu yok. Arada nadiren.

benim cildim normalden karmaya dönük. yani fazla yağlı değil. jeller yüzümü kurutuyordu geçenlerde niveanın canlandırıcı köpük temizleyicisini denedim bikaç gün. nemlendirici özellikte. hiç kuruluk yapmadı çok sevindim doğrusu :). ne denediysem kupkuru oluyodu yüzüm. benimki normal karma ciltler için olanı. hassas ciltler için olanı da var bi dene istersen. :)

X