Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar yüzünüzün parlak canlı ve her zaman bakımlı görünmesini istiyorsanız ben illede bal derim eğer cildiniz yağlıysa balın içine 1- 2damnal limon sıkıyosunuz kuru yada normalse direk balı sürün yarım saat bekleyin bunu her gün düzenli yapın ve cildinizdeki farkı görün sonuç gerçekten muhteşem . bırakın o pahalı nemlendiricileri güzel günler
herkes rütbesini bilecek
Kayıtlı Üye
katılıyorum.bal cılt ıcın mucıze.bal sut ve lımon suyu karıstırılıp cılde surulecek ve 15 dak bekletılıp yıkanacak.nefıssss
genellemeler pek dogru olmuyor. evet dediğiniz gibi bal parlatır besler. yaglı cılt ıcın de limon denilir. ama ya hassassa.. herkes deneyerek buluyor kendine iyi geleni. bence yaglı ciltler limon koymasınlar eger hassassa benımkini yakıyor ve ıyı gelmıyor. her zaman kil maskesi diyorum
cilt tipinizi ve karışımlarınızı iyi seçin lütfen
kuru ve hassas bi cildim var bi kaç gün önce bi çok ünlününde kullandığı yaş maya tarifini gördüm içine süt katılan ayrıca kuru ciltller içinde bal karıştırın önerisinde bulunulan... 3 gün üst üste yaptım belkide ondandır belkide bal cildime iyi gelmedi bilmiyorum... Küçük sivilceler çıktı tahriş oldu yüzüm 3 gündür merhem çeşitlerine 30 tl gibi para verdim