Parkeden daha ucuz bir yöntem var mı?

nermincik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
10
0
16
Kocaeli
Merhaba kızlar kadınlar kulübünü aylardır takip edyorum dun uye oldum birşey soracağım yardım istiyorum size güveniyorum.
Evimin zemini marley ahşap desenli fakat yılların eskiliği üzerinde.Rengi soluk.2hafta sonra misafirlerim gelecek asla parke yaptıramam.Parkeden daha ucuz.Güzel bir yöntem varmı.Boyamayı düşündüm bir tanesinde bıyadım yağlı boya ile çizdim çıktı.En fazla 100 tllik bir bütçe ile eski zemine ne yapabilrim.Böyle bir boya var mı??

serfloor diye bişey var. laminant görünümlü pvc malzemeden.yere döşeniyor. metre karene göre fiyatı değişir. benim aklıma bu geldi. seni bi süre idare eder

yok canım zaten onu söktüğümüz için böyle dımdızlak kaldım.Daha pratikondan daha güzel birşey lazım.Teşekkür ederim :))

Yok yani kaplama falan değilde epoksi düşündüm fiyatları çok pahalı ne bileyim yüzeye sürüldüğünde parlak etki bırakıp çıkmayan bie boya biliyormusnuz.

Yok yani kaplama falan değilde epoksi düşündüm fiyatları çok pahalı ne bileyim yüzeye sürüldüğünde parlak etki bırakıp çıkmayan bie boya biliyormusnuz.

ben araştırmıştım banyo için fayans araları sıkıntısı olmaz diye ama evlerde pek kullanımı yaygın değil ve işinin ehli olmayan birinin yapması tercih edilmiyor ustasını bulmak gerekiyor pahalı bir uygulama ama en dayanıklı ve güzel duranı bence o odalarda nasıl olur bilmiyorum sanki soğutur gibi geldi ama zevkler tabiki tartışılmaz

Aynen bende çok araştırdım banyom için.Salonda ahşap desenli olanından kullanmayı düşündümi.Fotokopiyi yere seriyorlar üzerine renksiz epoksi boyayı uygulamışlar eşimin arkdşının ofisinde.Bende parke yaptırmam gerekiyor ama 2 haftaya misafirlerim geliyor...

o eski parkelerin üzerine vernik attırın makinası varya eve gelip zımpara vernik yapılıyor
zemini doğru anladıysam ..

pardon marley demişşiniz çok pardon ben ahşap anladım.

Son düzenleme:
Kızlaaaar sorunu hallettim.Marleylerimin eskimişdesenlerini çıkartmak için boya sökücü aldım bayağı güçlü birşey ,sonra 45 m2 lik salona teker teker uğraştımyoğun koku altında.Boyalar söküldü ve geriye mat ham marley tabakası kaldı.Onun üzerine ahşap koruyucu sürdüm sürerken de ahşap deseni vermeye çalıştım kuruduktan sonra mobilyaları mı koyayım dedim çizilmesede izler belli oluyordu bende eşime danıştım zemin cilası uyguladık 1 gün kurumaısını bekledik sonra yerleştirdik ve parke görünümü oluştu diyebilrim.
20 lira boya sökücü
28 lira 3 kutu koruyucu
30 lira da zemin cilası
ie toplam 78 liraya güzel bir zemin elde ettim.Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa korkmayın yapın. :)

vallahi bravo nermincim bayılıyorum böyle marifetli kadınlara keşke bir foto koysanda baksak bizde...güle güle kullanın bu arada..

Merhaba canım,bende annemin evi için bişeyler yapmayı planlıyorum.Bunun maliyetinin düşük olması dikkatimi çekti.Fotoğraflarını koyarmısın yenlediğin zeminin?Nasıl odugunu görüp bende uygulaybilirim.Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…