- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Deneyeyim spatulayı. Teşekkür ederim ceylin.Buzdolabı için olan şu sıyırma aleti var ya adı ne bilmiyorum plastik bir sey onunla duyurmaya çalışın.
O yoksa spatula gibi birseyle deneyin.
O da olmadı bulaşık telleriyle kaziyin. Ne olacak sanki.
Oyle durması daha kötü
Süngerin arka yeşil kısmına bolca cif dök ve azıcık da sulandırMerhaba. Öncelikle milletimizin başı sağolsun.
Bir yaşındaki kızım ıslak mendilin kapağını çıkartmış ve kapağı parkenin üstüne yapıştırmış. Üstünde de tepinmiş sanırım ki bi kaç gün geçmiş üstünden iyice yapışmış çıkartmaya çalışırken tüm yapışkan madde parkede kaldı. Temizlemeye çalıştım fakat daha çok yapıştı uğraştıkça siyahlaşmaya başladı bide. Bunu kolayca temizlemenin bi yolu var mı? Sakızımsı bi madde çektikçe uzuyor ama tamamen sökülmüyor. Kazısam parkeye zarar veririm diye yapmadım. Fikri olan var mı?
Püf noktalarına mı layık gördün konuyu margaİlgili bölüme taşınmıştır
Eyvallah terlikim. Cahillik zor iş.Süngerin arka yeşil kısmına bolca cif dök ve azıcık da sulandır
onunla bi ov büyük ihtimalle geçer
Baktım alt başlıklarda temizlemeyle ilgili konular var , buraya taşıyayım dedim dombiğimmm :) bende öptüm teşekkür ederimmmm kolay gelsin :)Püf noktalarına mı layık gördün konuyu margaşaka şaka öptüm seni hayırlı olsun yeni bölümün
ehehe hadi geçer inşallah canım kolay gelsinEyvallah terlikim. Cahillik zor iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?