• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parke sıkıntısı

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.121
598
Merhaba. Öncelikle milletimizin başı sağolsun.
Bir yaşındaki kızım ıslak mendilin kapağını çıkartmış ve kapağı parkenin üstüne yapıştırmış. Üstünde de tepinmiş sanırım ki bi kaç gün geçmiş üstünden iyice yapışmış çıkartmaya çalışırken tüm yapışkan madde parkede kaldı. Temizlemeye çalıştım fakat daha çok yapıştı uğraştıkça siyahlaşmaya başladı bide. Bunu kolayca temizlemenin bi yolu var mı? Sakızımsı bi madde çektikçe uzuyor ama tamamen sökülmüyor. Kazısam parkeye zarar veririm diye yapmadım. Fikri olan var mı?

Buzdolabı için olan şu sıyırma aleti var ya adı ne bilmiyorum plastik bir sey onunla duyurmaya çalışın.
O yoksa spatula gibi birseyle deneyin.
O da olmadı bulaşık telleriyle kaziyin. Ne olacak sanki.
Oyle durması daha kötü

Buzdolabı için olan şu sıyırma aleti var ya adı ne bilmiyorum plastik bir sey onunla duyurmaya çalışın.
O yoksa spatula gibi birseyle deneyin.
O da olmadı bulaşık telleriyle kaziyin. Ne olacak sanki.
Oyle durması daha kötü
Deneyeyim spatulayı. Teşekkür ederim ceylin.

Merhaba. Öncelikle milletimizin başı sağolsun.
Bir yaşındaki kızım ıslak mendilin kapağını çıkartmış ve kapağı parkenin üstüne yapıştırmış. Üstünde de tepinmiş sanırım ki bi kaç gün geçmiş üstünden iyice yapışmış çıkartmaya çalışırken tüm yapışkan madde parkede kaldı. Temizlemeye çalıştım fakat daha çok yapıştı uğraştıkça siyahlaşmaya başladı bide. Bunu kolayca temizlemenin bi yolu var mı? Sakızımsı bi madde çektikçe uzuyor ama tamamen sökülmüyor. Kazısam parkeye zarar veririm diye yapmadım. Fikri olan var mı?
Süngerin arka yeşil kısmına bolca cif dök ve azıcık da sulandır
onunla bi ov büyük ihtimalle geçer

Hallettim şükür önce spatulayla üstünü kazıdım az. Sonra süngerin arka kısmına cif döküp iyice ovdum. Bayağı uğraştırdı ama geçti şükür. Sağolun:)♡

Back