Park yatak ve oyun parkı

hgencturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
325
0
96
İstanbul
oyun parkı kullanan var mı aranızda avantaj ve dezavantajlarını belirtirmisiniz? ayrıca ne kadar kullanılabiliyorlar...

bız park yatak aldık.kraftın ıkı katlı altta oynasın ustte uyusun seklınde.aldıkta bırde ne gorelım yatagımın yanına koyunca yuksek kaldı kalkıp bakmam gerekıyodu gece.alt katta uyusa ust katı cıkıyo ya komple bu defada uyanıp resmen ıcıne egılmek gerekıyor.bızım park besıgı sımdılerde salona koydu ıcınde oyuncakları var gırıyo cıkıyo oyuncakları alıyor oynuyor.alma bencede.2 yasında kızım sadece salonda oyuncaklarını derlı toplu durmasına yaradı valla.ustune besık aldım cok ıyıydı bızım besık.kızımın yattıgı yer tuldendı yukarısı bez olarak devam edıyordu.gozumu acınca ne yapıyor goruyordum.hemde ucuz park besıkten.

kizim 19 aylk,dogdugu gunden beri sadece park yataginda yatiyor,cok ama cok memnunum.Iki kademesi var,ilk 7 ay ilk kademede yatti sonra o kademeyi azcik kendimiz parca ekleyerek biraz daha asagi indirdik ve 2-3 ay oyle kullandik,1 yasindan sonra da en altta yatiyor.kizim hareketlidir ve saga sola atar kendini uyurken,park yatakta istedigi kadar debelensin kendine zarar veremiyor,ustelik ozellikle derin yapiliyor,bizim icin egilip bebegi cikarmasi zor olabilir ama ayni sekilde bebegin de ordan cikmasi zor,bu yuzden de guvenli.baska bir yerde bebegimi yatirdigim zaman asla icim rahat degil,simdi ikinciye hamileyim ve yine park yatak alicaz,yada kizima karyola alip onunkini kardesinde kullanicaz.bu arada park yatagin oyun parki olarak kullanisli olmadigini dusnuyorum,cunku bebek icin sikici olabiliyor bu kadar dar bir yerde vakit gecirmek,ama uyku icin ideal diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…