• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak ve nevresim tkm?????

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
ya kızlar ben 2 nevresim takımı aldım ikisininde ölçüleri 100-150cm
o kadar aradım ama dah küçük nevresim tk yok

bunlar park yatağa büyükmü oluyor
öfff kafam iyice karıştı

park yatak kullananlar yada alanlar sizin nevresim takımınızın ölçüsü ne

Mothercare'de genelde her boy nevresim yakımı var. Benim aldığım minik beşiğe göre bile vardı. Bi oraya sor istersen canım...

en iyisi diktirmek ama ikea varsa yakında ordakilerde 2 ;3 ebat oluyo denk gelebilir seninkilre tek çarşaf zaten oyun parkına uyması gerekn diğerleri uyku setinin ebatı olması gerekiyo

canım park yataklar genellikle 70e 120 civarında oluyor fakat bazı firmalar park yatak için özel nevresim takımı üretiyor haftasonu bende park yatak aldım aldığım yer biz yorgancıoğlu firmasının bayisiyiz yorgancıoğlu özel üretiyor dedi bir sor istersen

merhabalar
yeni konu açmaktansa buradan sormak istedim
bende bebeğim için park yatak almayı düşünüyorum park yataklar için nevresim takımları buldum bir çok yerde satılıyor ancak park yatağa uyabilecek ebatlarda yan koruma baş koruma setlerden bulamadım park yatak kullanan anneler yardımcı olursa çok sevinirim sizler park yatağın kenarlarına yan korumalrdan aldınızmı ebatları sığıyormu benim gördüklerim genelde uyku seti ile takım setler ama onlarda park yataklara uymuyor büyük geliyor genelde bu durumda kenar koruması olarak ne alıcağıma bir türlü karar veremiyorum fikir verebilirmisiniz yada butip setlerde satılıyorsa nerelerde bulabilirim?

ben hala bebek gibi bebekken altına koyduğum battaniyelerini koyuyorum hiç büyümemmiş gibi geliyor herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben kumaş alıp dıktrdım çok daha mantıklı gercı bızım 2 tane besıgımz var..park yatak yatak odamızda duruo..çokta gusel olduopuyorumnanaktan

ben kraft ın park yatak kullanıyorum set halinde satılan bi de takım aldım çarşaf nevresim ve başlık yanlar için de kenarlıklar var ve tam yatağın ebatlarında.yatağın ölçüsünü tam bilemicem ama en büyük boy olanından almıştık

ben normal boyut nevresim takımı aldım kızlar yaa
çünkü park yatak için uyku setleri vardı beğenmedim
bide annem yorgan yaptırdı ozaman küçük gelirdi nevresimin boyu
Taç tan aldım organik nevresim takımı tavsiye ederim yumuşacık

ben parka yatağıma göre nevresim takımı almadım
çünki oda takımıda aldık şimdi büyük olarak kullanır sonra odasındaki
yatakta kullanıcam gereksiz yere büyük küçük nevresimlerle doldurmak istemedim

Back