• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak ve kraft fit

Dahliadivin

Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑
Pro Üye
21 Ocak 2018
8.488
20.957
348
32
Merhaba arkadaşlar benim iki sorum var,
bebegimin doğmasına 3 ay kaldı bebek odası yaptık ama ilk zamanları için odama bir bebek yatağı almamız gerekiyor. Bebek beşiği tarzında olanlar boyut olarak çok iyi fakat hareketlenince kalkip düşermi? Diye düşünüyorum.
Odamda beşik için çok fazla yer yok ufak boyutlu park yatak varmı varsa markası nedir yazabilir misiniz. Park yataktan büyünce kalkıp düşemez diye düşünüyorum.
Bebek arabası olarak kraft fiti düşünüyorum memnun olan ya da olmayan var mı? Arabamiz var port bebesi vs bizim icin kullanışlı olucaktır diye düşünüyoruz. Teşekkürler.
https://goo.gl/images/fNwm2M
Link ilk bahsettiğim beşiği görmeniz için.

Ben bundan aldim. 5. Bebeği mezun etti. 3u benim ama sadece. Üst katı 4. aya kadar kullanılıyor, alt katı da sığmayana kadar. Yatılı misafirliğe bile bire bir, katla koy çantasına, tekerleği ile çeke çeke gotur.

Eklentiler

• images (12).webp
    images (12).webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 280
Ben bundan aldim. 5. Bebeği mezun etti. 3u benim ama sadece. Üst katı 4. aya kadar kullanılıyor, alt katı da sığmayana kadar. Yatılı misafirliğe bile bire bir, katla koy çantasına, tekerleği ile çeke çeke gotur.

Güzelmiş odama sığarsa bende bunlardan alıcam ama işte :)

İsterseniz kısa bir süreliğine bebek hamağı alın. Hem küçük oluyorlar hem rahatça sallarsınız. Bunuda ikinci el alırsınız letgodan falan çok satan oluyor. 6aya kadar kullanmıştı benim ablam. Ayrıca kolay sökülüp kuruluyor istediğiniz yere götürürsünüz.Kendi odasına geçtiğinde 6 ay sonrasında istediğiniz beşiği alırsınız. Açıkcası bizim bebeğimiz ilk 2ay ana kucağında uyudu. Yatağında uyumadı. Düz olduğu için galiba.

Benim park yatağım var ama ilk aylar için kullanmak istemiyorum odama annemler küçük bir beşik aldı. Eğer düşme tehlikesi olursa ilerde beşiğine geceriz diye düşünüyorum.

markası nedir acaba çok güzel bir ürüne benziyor

Canim bu beşiğin markası ne çok güzel

Back
X