Bebek İkinci El park yatak ve bebek hamak satıyorum

park yatak ile ilgilenenler hala yatağımız satılmadı ve ücreti 80 tl'dir. ankaradayım şehir dışından isteyenler kargo fiyatlarını bilmiyorum.

Merhabalar hamak beş aylık Bebek için uygun mu ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

merhaba,
5aylık bebeğede uygun 1 yaşındakinede ama daha fazlasına uygun olmaya bilir. benim kızım 18 aylık fakat boyu 85 cm ayakları tam ucunda diyebilirim. ama sallaması kullanımı taşıması çok rahat diyebilirim.

Iyi günler. PARK YATAĞI BEĞENDİM. ürünün boyutlarını yazabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca nerede oturuyorsunuz. Ankarada otoruyorum. ürünü elden teslim almak daha rahat olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim ama bugün itibari ile park yatağımız satılmıştır.ilginize teşekkür ederim.

hamağımız ise hala satışı devam etmektedir. ilgilenen arkadaşlar için hamak fiyatı 50 tl olup, rengi dışı pembe ve içi renkli puantiyelidir.

bebek hamağımız 50 tl dir. dış rengi pembe içi renkli puantiyelidir. ilgilenen arkadaşlar lütfen buraya :)

Iyi aksamlar hamagi almayi dusunuyorum ama nasil gondereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…