Bebek İkinci El park yatak ve bebek hamak satıyorum

hellalu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
102
0
66
44
Ankara
kızımın park yatağını ve hamağını satıyorum 4 aylığa kadar kullanmak nasip oldu.çünkü bizimki bu yataklarda yatmak istemedi. işte park yatağın ve hamağın fotoları. bir tek hamağın rengi dışı pembe ve içi renkli puantiyelidir. kaldırdığım için fotosunu çekemedim.

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:

Park yatagi ne kadara veriyrsunz

park yatağı 80 tl'ye vermeyi düşünüyorum ama aslında gerçekten de fiyatları nasıldır ne kadardır bilmiyorum.ben 150 almıştım.

slm bende park yatak arıyorum ürünü biraz daha detaylı anlatırsanız özelliklerini
birde resimdeki sizinmi? sizinkinin fotosu varsa onu görmek isterim

slm bende park yatak arıyorum ürünü biraz daha detaylı anlatırsanız özelliklerini
birde resimdeki sizinmi? sizinkinin fotosu varsa onu görmek isterim

size ayrıntılı fotolarını çekip akşam koyayım buraya. şimdi işteyim eve geçince koyabilirim anca. resimdeki de bizimki aynısı.

hamak kaç kg kadar kullanılıyor. bebek için alacağım ama 2 yaşında oğlum var. muhtemelen kıskançlık yaşayacağız ve binmek isteyecektir özelliklerini yollarsanız ilgilenebilirim

özelime msj atabilirsen çok sevinirim

Son düzenleme:
pekisen nasıl kullanmıştın hani alırsam içine ayrıyetten yatak almalımıyım baska bir beşiğin yataği olurmu?

ben odasındaki yatağı kullanmıştım.bunun için ayrı yatak alacaksınız yada arkadaşlarımın yaptığı gibi altta zaten sert destek var alez ve bebek yorganıyla yatak yapmışlardı. gayette çok güzel olmuştu.
tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…